"Rīgas Ritmi 2014» piedāvā jaunu koncertu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sadarbībā ar ilggadēju partneri, kompāniju «Olainfarm», starptautiskais mūzikas festivāls «Rīgas Ritmi» piedāvā jaunu koncertsēriju - «Olainfarm Jazz Nights» no 3. līdz 5. jūlijam Daugavas koncertzālē.

Festivāls turpina tradīciju, piedāvājot apmeklētājiem karstajos jūlija vakaros veldzēties naksnīgās pilsētas noskaņās. Šoreiz šī vieta ir Daugavas koncertzāle, kur 3., 4. un 5. jūlijā plkst. 22 norisināsies koncerti. Džeza mūzikas cienītājiem ir iespēja apmeklēt ekskluzīvus muzikālos priekšnesumus naksnīgās Rīgas krastmalas atmosfērā.

Daugavas koncertzālē sastapsies visdažādākie mūzikas stili – hiphops, r&b, džezs, musette, pasaules un elektroniskā mūzika. Augstvērtīgus koncertus sniegs Dobrek Bistro (Austrija), ģitārists Albare (Austrālija) un vokāliste Rachel Claudio (Francija), kā arī «Smooth Band» kopā ar Diānu Pīrāgs no Latvijas.

Biļetes visās «Biļešu servisa» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv .

Pirmās 50 biļetes par īpašu cenu – 10 EUR!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu