Lorensa par lomu jaunajā filmā saņems 20 miljonus dolāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Oskarotā» amerikāņu aktrise Dženifera Lorensa par lomu gaidāmajā zinātniskās fantastikas filmā «Passengers» saņems 20 miljonus ASV dolāru (17,7 miljonus eiro), vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter». Tikmēr otras galvenās lomas tēlotājs Kriss Prats nopelnīs 12 miljonus dolāru (10,6 miljonus eiro). Viņa atalgojums tika pacelts par diviem miljoniem dolāru pēc nesen iznākušās kinolentes «Jurassic World» («Juras laikmeta pasaule») spožajiem finansiālajiem panākumiem.

Filmas uzņemšana izmaksās 150 miljonus dolāru (133 miljonus eiro). Jaunās kinolentes uzņemšana ir riskanta, jo pēdējos gados kinostudijas labprātāk uzņem grāmatu vai komiksu ekranizācijas un garākas filmu sērijas, kam jau ir liels fanu pulks un tātad arī garantēti ieņēmumi.

Šogad izgāzušās uz oriģinālu scenāriju balstītās zinātniskās fantastikas filmas «Tomorrowland» («Rītdienas zeme») un «Jupiter Ascending» («Jupiteras ceļš») par spīti tādu pasaulslavenu aktieru kā Džordžs Klūnijs, Čenings Tatums un Mila Kunisa tēlojumam.

«Sony» cer, ka jaunajai kinolentei izdosies atkārtot kosmosa drāmu «Gravity» («Gravitāte») un «Interstellar» («Starp zvaigznēm») panākumus, kā arī pretendēt uz prestižo «Oskara» balvu. Filmu veidos godalgotais norvēģu režisors Mortens Tildums.

Filmā «Passenger» stāstīts par pasažieri, kas atmostas kosmosa kuģī ceļā uz attālu planētu, kur izveidota cilvēku kolonija. Saprotot, ka lidojums turpināsies 90 gadus un tā laikā viņš novecos un nomirs, viņš nolemj pamodināt pretējā dzimuma pasažieri.

Filmas uzņemšana sāksies septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu