Latgalē, Rugājos, brīvdienās kārtējās dubļu cīņas - offroad sacensības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē (20., 21.jūnijā) Latgalē, Rugājos norisināsies Latvijas Trofi reidu čempionāta 10.sezonas 3.posms (Bezceļa sacensības ar paaugstinātas grūtības šķēršļiem - dubļi, upes, purvi un vietas, kuras nav izbraucamas ar standarta apvidus automašīnu). Rugāji ir tā Latvijas vieta, kuru ir vērts apmeklēt, jo sevišķi Vasaras saulgriežu laikā.

Skatītājus priecēs dubļu braucēju paraugdemonstrējumi. Vēl Jūs sagaida iespēja piedalīties nu jau par tradīciju kļuvušajā dubļu skrējienā – katrs, kam ir vēlēšanās, varēs doties izbaudīt Medņu apli «2 kāju piedziņas režīmā». Tā ir laba alternatīva Stipro skrējienam, kas ir ekstremāls masu izturības skrējiens un kuram ieteicams iepriekš gatavoties, savukārt uz Medņu apļa dubļu skrējienu trenēties īpaši nevajag un šķēršļi ir dabas sarūpēti. Vēl Jūs sestdienas vakarā sagaida iespēja atpūsties Mika Dukura pavadībā.

19. – 21. jūnijā Rugājos notiks:

1. 4×4 NEZ Championship 2015, 2.posms,

2. Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 3.posms,

3. Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta Tūrisma kausa izcīņas 3.posms,

4. Latgales kauss 2015, 2.posms,

5. CanAm Trophy Latvia 2015, 2.posms.

Ekstremālu apstākļu un izaicinājumu cienītāju pulks šī gada sezonā pulcē ievērojamu skaitu sacensību dalībnieku. Ņemot vērā to, ka šis ir arī 4×4 NEZ Championship 2015, 2.posms, būs ko redzēt un apbrīnot.

Īpaši spraigu un acīm baudāmu sacensību sola ATV (kvadriciklu) braucēji, kas mērosies spēkiem sacensībās ar raksturu – CanAm Trophy Latvia 2015 un Latgales kausa (iepriekš Dubļu ērgļis) pretendenti. Medņu aplis Rugāju posma laikā tiks ekspluatēts uz nebēdu – sporta klases, Latgales kausa dalībnieki, CanAm Trophy braucēji, Dubļu apļa skrējēji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu