Lucavsalā jau rīt norisināsies vērienīgs pikniks kopā ar Latvijas slavenībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šosestdien, 20.jūnijā, no plkst. 12.00 līdz plkst. 16.00 Lucavsalā norisināsies vērienīgs pikniks, kurā ikviens apmeklētājs bez maksas varēs baudīt uz grila gatavotas desiņas un citus gardumus, kā arī baudīt mūziku un iesaistīties aizraujošās aktivitātēs kopā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.

Kompānijas «Borjomi» rīkotais pasākums, kas Rīgā notiek jau trešo gadu, ir kļuvis par iecienītu tradīciju, piesaistot tūkstošiem rīdzinieku un pilsētas viesu.

Uzņēmums «Nākotne» piknika viesiem sarūpējis 150 kilogramu garšīgu mednieku desiņu, bet kompānija «Latvijas Maiznieks» - 120 klaipu gaišās un tumšās maizītes. Pēc sātīgās maltītes pasākuma dalībnieki varēs veldzēties ar «Borjomi» minerālūdeni.

Piknika norisi vadīs atraktīvais laika ziņu vīrs Māris Grigalis,kurš visus sanākušos centīsies iesaistīt dažādās aizraujošās aktivitātēs.

Dalībnieku vidū būs sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp mūziķe Liene Greifāne, atraktīvais dziedātājs un radiodīdžejs Roberto Meloni, kā arī dziedātājs un raidījumu vadītājs Andris Kivičs, savukārt maltīšu gatavošanas procesu uzraudzīs viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem Kaspars Jansons, kas pārstāv restorānu MUUSU.

«Pikniks Lucavsalā būs lieliska iespēja rīdziniekiem atpūsties un garšīgi pamieloties svaigā gaisā, neizbraucot ārpus pilsētas. «Borjomi» pikniks Rīgā norisinās jau trešo gadu, un mēs sagaidām, ka arī šoreiz tas būs kupli apmeklēts,» sacīja minerālūdens ražotāja «Borjomi» pārstāve Tatjana Rudiene.

«Borjomi» ir dabīgs nātrija bikarbonātu saturošs minerālūdens, kas ar unikālo vulkāniskas izcelsmes minerālvielu sastāvu palīdz atbrīvoties no smaguma sajūtas un diskomforta pēc pārmērīga pārtikas daudzuma lietošanas vai neierastiem ēdieniem. To iegūst Gruzijā, Boržomi ielejā, kas atrodas Boržomi-Haragauli Nacionālajā parkā, un eksportē uz vairāk nekā 40 valstīm visā pasaulē, tostarp Latviju.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu