TOP 5 vasaras grāmatas sadarbībā ar e-grāmatu bibliotēku «Fabula»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasara ir laiks, kurā beidzot var pievērsties gan laiskai atpūtai liedagā, gan izlasīt vismaz dažas tās grāmatas, kurām neatliek laika ikdienas steigā. Un tieši šī vasara ir īstais brīdis, lai mainītu savus paradumus un apgūtu kaut ko jaunu, kā piemēram, sākt lasīt grāmatas savā viedtālrunī vai planšetdatorā!

Jā, mēs zinām, ka papīra grāmatas ir kaut kas maģisks, tās smaržo, kad pirmo reizi atvērtas, un tām ir vēl daudz un dažādu labu un neaizstājamu īpašību, bet tām ir arī viens mīnuss - tās nevar vienmēr paņemt visur līdzi. Ja vienu var, tad noteikti ne veselu bibliotēku. Fabula ir vesela e-grāmatu bibliotēka tavā telefonā vai planšetē vienmēr tev līdzi!

Pirmajiem 100 interesentiem esam sagatavojuši dāvanā bezmaksas izmēģinājuma nedēļu, lai lasītu, ko un cik vien sirds kāro.

Kas jādara, lai izmēģinātu lasīt grāmatas telefonā vai planšetē? -

lejuplādē «Fabula» aplikāciju iOS ierīcēm no App Store

2. atver aplikāciju un reģistrējies ar Facebook, Twitter vai e-pastu ;

3. sava profila iestatījumos (settings) izvēlies Izpirkt kodu (Redeem code), ievadiet kodu 3af6u782 un nospiediet Izpirkt (Redeem).

Pēc koda ievadīšanas veselu nedēļu būs aktīvs bezmaksas abonements 12 000 grāmatām 7 dažādās valodās.

Fabula ir apkopojusi piecas grāmatas, kuras šovasar noteikti ir jāizlasa: tās liks jums smieties, brīžiem samulst, atcerēties pirmās nopietnās dzīves pieredzes, filozofiski meditēt līdztekus kāda kūrorta iemītniekam un pārdomāt nepieciešamās izmaiņas ikdienā, lai būtu harmonijā ar sevi un tuvākajiem.

1. Džoena Bolouri «Nerātnais saraksts»

Dž. Bolouri romāns piedāvā aizraujošāku un gudrāku«Greja piecdesmit nokrāsas»versiju, kurā iezogas atsevišķas britu humora pērles, un galvenā varone neatgādina naivu un ne pārāk attapīgu meiteni, bet gan pārliecinātu un šarmantu sievieti, kura atļaujas pati noteikt, kuras baudas un kad viņa vēlas gūt. Protagoniste Fēbe apņemas vairs neskumt par neuzticīgo bijušo draugu, tāpēc izveido sarakstu ar desmit lietām, ko allaž ir vēlējusies pamēģināt guļamistabā, taču līdz šim tas nav izdevies. Fēbes piedzīvojumi aptverti gada garumā, kurā viņu gaida ne viens vien pārsteigums.

Lasi savā mobilajā telefonā vai planšetē

Foto: publicitātes

2. Daina Tabūna «Pirmā reize»

D. Tabūnas stāstu krājums ir spilgta debija latviešu prozā, kas turpina Kristīnes Želves «Meitene, kas nogrieza man matus» un Jāņa Joņeva «Jelgava 94» aizsākto personiskās pieredzes stāstīšanu: pusaudžu gadu trakulības, pirmās nopietnās mīlestības, savādas ballītes svešos dzīvokļos un noslēpumainu cilvēku satikšana, kuri ir uz mirkli blakus, lai atkal pavisam drīz izgaistu. Stāsti vēsta par mazas meitenes tapšanu par jaunu sievieti, ko pavada gan sirsnīgi piedzīvojumi, gan pirmās vilšanās un sāpes.

Lasi savā mobilajā telefonā vai planšetē

Foto: publicitātes

3. Hermanis Hese «Kūrviesis»

H. Heses «Kūrviesis»vēsta par kādu išiasa nomocītu mākslinieku, kurš dodas uz kūrortu Bādenē, lai pamazām atlabtu un atgūtu spēkus pēc ilgākas slimības. Kūrorts kļūst par vietu dažādiem emocionāliem pārdzīvojumiem, filozofiski meditatīvām pārdomām un atklāsmei par attiecībām starp sevi un Visumu. H. Heses darbs ir starp beletristiku un filozofiju, līdzīgi kāviņa«Narciss un Zeltamute»un«Sidharta»tas ieraus jūs plūstoša vēstījumā, kurā ir gan skaistas valodas skaidrība, gan austrumu meditācija.

Lasi savā mobilajā telefonā vai planšetē

Foto: publicitātes

4. Jānis Balodis un Jānis Skutelis «Vecais vīrs pilī»

J. Balodis un J. Skutelis radījuši asprātīgu un lakonisku satīru par valsts prezidentu, parādot viņa pārdomas par Latvijāun pasaulē notiekošo. Prezidentam nepatīk gari pārlidojumi, nesaprot, kāpēc avīzes nabagiem atgādina, cik viņi nabagi, un formālu vēstuļu vietā labprātāk Solvitai rakstītu: «Ei, rudā! Burkāni garšo?»Grāmatas autori lasītājiem atgādina, ka, protams, visi personāži un notikumi ir izdomāti, jebkura līdzība ar reāliem tēliem ir nejauša sakritība. Komiķa J. Skuteļa un dramaturga J. Baloža kopdarbs irīss un humora pilns, kas aizņems tikai kādu stundu, varbūt divas, kamēr saulītē šūposiet kājas un radio attālināti dzirdēsiet jau cita prezidenta vētraino runu.

Lasi savā mobilajā telefonā vai planšetē

Foto: publicitātes

5. Inta Blūma «Latvietes karma: sievišķā enerģija tuvplānā»

I. Blūma sarakstījusi grāmatu, kuru ir veltījusi katrai Latvijas sievietei, sniedzot padomus par sievišķību, tās īpašo enerģiju, attiecībām, ģimeni un dvēseli. Visi jautājumu grāmatā apskatīti no garīgās psiholoģijas viedokļa, kuru autore pati ir studējusi. Autore ieskicē latvietes enerģētisko profilu, galvenos enerģijas avotus, raksturīgākās kļūdas un faktorus, kas kavē sievietes dvēseles pilnīgu atveseļošanos un savās sievišķās enerģijas potenciāla sasniegšanu. Īstā grāmata visām tām sievietēm, kuras vēlas justies atkal revitalizētas un savienoties ar savu iekšējo sievietes būtību.

Lasi savā mobilajā telefonā vai planšetē

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu