Antonio Banderasa un Melānijas Grifitas šķiršanās detaļas (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pēc astoņpadsmit laulībā pavadītiem gadiem aktieru pāris Antonio Banderass un Melānija Grifita paziņojuši par šķiršanos. Šķiršanos pieprasījusi Melānija Grifita, kura neredz jēgu turpināt attiecības, kurās jau sen ir zudusi mīlas dzirksts.

Pāris noliedz baumas, ka kāds no viņiem ir krāpis otro pusīti, šķiršanos viņi pamato, ka jau kādu laiku ir beigusies mīlestība un nav jēgas palikt kopā pieraduma pēc.

Pāris par šķiršanos paziņoja, sakot, ka ir beigusies gandrīz divdesmit gadus ilgā laulība, ka viņi lūdz respektēt viņus un viņu tuviniekus. Aktieri jūtas laimīgi par lieliskajiem gadiem kopā, par piedzīvojumiem, atziņām, ģimeni, draugiem.

Kā izrādās, pāris jau labu laiku vēlējās šķirties, bet palika precējušies, lai sagaidītu, kad viņu meita sasniegs pilngadību un dosies savā dzīvē. Sagaidīt šo mirkli neizdevās, jo Melānija iesniedza laulības šķiršanas pieprasījumu.

Līdz astoņpadsmit gadu sasniegšanai aktieru kopīgais bērns ir Melānijas aizbildniecībā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu