Canon atklāj savu pirmo supertālummaiņas kompaktkameru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Canon atklājis jaudīgu papildinājumu PowerShot G sērijā – PowerShot G3 X. Tā ir Canon pirmā supertālummaiņas kompaktkamera ar 1,0 tipa CMOS sensoru un aizmugurējo apgaismojumu un nodrošina augstu attēlu kvalitāti neatkarīgi no tā, vai aizraujaties ar foto vai video uzņemšanu.

Supertālummaiņa profesionālas kvalitātes kadriem

PowerShot G3 X kamerā apvienota līdz šim visjaudīgākās Canon kompaktās supertālummaiņas specifikācija. Fotoaparātam ir 1,0 tipa 20,2 MP CMOS sensors, kam ir arī aizmugurējais apgaismojums. Tas kopā ar 9 posmu f/2,8-5,6 atvēruma objektīvu palīdz radīt attēlus ar skaistu fona izplūdumu. Kameras 25x optiskā tālummaiņa palīdz piekļūt objektiem vēl tuvāk, nezaudējot attēla skaidrumu.

PowerShot G3 X darbina Canon DIGIC 6 procesors, nodrošinot ārkārtīgi lielu ātrumu. Lai uzņemtu kvalitatīvus attēlus problemātiskā apgaismojumā, kameras HS sistēma var uzņemt skaistas, spilgtas detaļas nepietiekama apgaismojuma apstākļos līdz ISO 12 800. Izstrādāta, lai sekotu līdzi ātriem objektiem, PowerShot G3 X kamera piedāvā nepārtraukto fotografēšanu ar 5,9 kadriem sekundē.

Foto: Publicitātes foto

Režisora darbarīku klāstā

Aizrautīgi operatori var radīt satriecošas Full HD filmas, un ar vadības līmeni, kāds parasti ir profesionālās videokamerās, PowerShot G3 X ļauj veidot kadrus ar maināmiem kadru ātrumiem no 24p līdz pat 60p, kā arī ar manuālu atvēruma, aizslēga un ISO vadību. Kamerai, ar kuru var ierakstīt kristāldzidru skaņu, ir arī īpašas mikrofona un austiņu ligzdas, kā arī HDMI izvade, lai jau filmējot varētu aplūkot materiālu ārējos monitoros. Inteliģentā attēla stabilizācija un dinamiskā 5 asu stabilizācija gādās, lai attēls ir vienmērīgs un vizuāli baudāmāks.

Spontānu un ikdienišķu video veidošanā palīdz Short Clip Movie, ar to varat radīt četras, piecas vai sešas sekundes garus videoklipus, un tajā piedāvātas dažādas atskaņošanas iespējas, bet Story Highlights režīms atjautīgi atlasa fotogrāfijas un video pēc uzņemšanas datumiem vai konkrētiem cilvēkiem un notikumiem un tad tos apvieno vienā īsā un viegli kopīgojamā filmā.

DSLR līmeņa vadība

Ērtākam darbam ar kompakto PowerShot G3 X kameru tā ir apgādāta ar 1,62 miljonu punktu izšķirtspējas, 8,0 cm (3,2 collu) noliecamu skārienekrānu. Tajā ir EOS veida interfeiss, kas palīdzēs atlasīt vēlamos iestatījumus un režīmus. Fotoaparāts dod iespēju pieredzējušākiem mirkļu tvērējiem darboties arī absolūti manuālā režīmā, kā arī bildēt RAW formāta attēlus. Pateicoties pret putekļiem un mitrumu izturīgajam korpusam, G3 X var lietot neatkarīgi no laikapstākļiem, bet, lai izbaudītu DSLR līmeņa lietošanas ērtumu, zibspuldžu stiprinājumā var iestiprināt gan augstas izšķirtspējas elektronisko skatu meklētāju, gan zibspuldzi no Canon Speedlite klāsta.

Foto: Publicitātes foto

Jaunrade un savienojamība bez robežām

Lai strādātu neparastās situācijās un uzņemšanas leņķos, tā iegūstot unikālus skatus, kamera atbalsta attālinātu uzņemšanu ar Wi-Fi un jauno Camera Connect lietojumprogrammu. Kad pienācis brīdis kopīgot uzņemtos attēlus, tos caur Dynamic NFC var vienkārši pārsūtīt uz Canon Connect Station vai viedierīci, kurā uzstādīta Camera Connect. Image Sync funkcija tikmēr dod iespēju dublēt visus savus attēlus mākonī un pilnīgam sirdsmieram arī tieši Canon mākoņkrātuves vietnē irista.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu