Ceļvedis: Baznīcu nakts, Tiguls, Piens Fest, amatniecības svētki (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Baznīcu nakts, Rabarberu balle, gada lielākie amatniecības svētki, krāmu un modes tirdziņi, Tigula maģija, Piens Fest un vēl un vēl... Sāk smaržot pēc neaizmirstamām brīvdienām!

PASĀKUMI

Kultūras pasākums «Baznīcu nakts»: kino, koncerti, ekskursijas

Foto: publicitātes

Brīvdabas muzejā norisināsies gada lielākie amatniecības svētki

Foto: publicitātes

Kungu kvartālā būs Rabarberu balle

Foto: publicitātes

Pirmais Rīgas krāmu tirdziņš Spīķeros

Foto: publicitātes

Modes un dizaina diena Kalnciema kvartālā

Foto: publicitātes

KONCERTI

Tigula koncerts «Ārpasaules mūzika Tiguļkalnā»

Foto: publicitātes

«Piens Fest Ziemeļblāzma»

Foto: publicitātes

Šogad Piena svētki norisināsies divos piegājienos jaunatgūtās Rīgas teritorijās - 8. jūnijā «Piens Fest Ziemeļblāzma» kultūras pilī «Ziemeļblāzma» Vecmīlgrāvī un 3. augustā «Piens Fest Spēle» Lucavsalā. «Piens Fest Ziemeļblāzma» programmas uzsvars ir uz šā brīža aktuālās vietējās mūzikas un citu kultūras vērtību apzināšanu un kopā savešanu. Paralēli ievērojamu mākslinieku priekšnesumiem blakus un apkārt notiks mākslas darbnīcas, spēles un citas aktivitātes. «Piens Fest Ziemeļblāzma» svētku pasākumā uzstāsies cits par citu talantīgāki un oriģinālāki mākslinieki. Programma tapusi sadarbībā ar Latvijas Radio Klasika. Programmā: no plkst. 16 Raimonds Tiguls, Imanta Ziedoņa fonds «Viegli», Vestards Šimkus, Jauniešu koris «Kamēr…», Shipsi un Latvijas Radio Bigbends, solisti Kristīne Prauliņa un Intars Busulis. No plkst. 18:15 «Piens Fest Ziemeļblāzma» tiešraide Latvijas Radio Klasika.

Labdarības koncerta laikā vāks līdzekļus Dvēseļu dārza izveidei Torņakalnā

Foto: Mārtiņš Otto

Atklās Dzintaru koncertzāles vasaras sezonu

Foto: publicitātes

Latvijā atgriežas «Arms And Sleepers» no ASV

Foto: publicitātes

IZRĀDES

«Ziema zem galda» un «Bask@bols.lv»

Foto: publicitātes

Rolāna Topora luga, ko Valmieras teātrī iestudējis režisors Ģirts Ēcis, vēsta par skaisto kāju īpašnieci, tulkotāju Floransu, un viņas apakšīrnieku kurpnieku Dragomiru, kurš ir tik trūcīgs, ka spiests mitināties... viņas pagaldē. Kad Dragomiram pievienojas viņa brālēns vijolnieks Gricka, šāda mākslinieciska sadzīvošana kļūst par iemeslu apkārtējo ļaužu skaudībai. Tomēr šī ir pasaka, tāpēc visiem jautājumiem atradīsies atbildes un problēmām – risinājumi. Lomās: Māra Mennika, Māris Bezmers, Kārlis Neimanis, Imants Strads, Inga Siliņa.

«Bask@bols.lv» (rež. Regnārs Vaivars) atraktīvā sarunā aicina atbildēt uz jautājumiem: Vai, atdodot sevi simtprocentīgi sirdslietai, kaut kas paliek pāri arī dzīvei? Kā sevi sagatavot smagam, mērķtiecīgam darbam? Cik viegli ir izšķirties starp efektīgu trīspunktnieku un sīvu cīkstiņu zem groza? Vai no citiem iespējams prasīt to pašu, ko no sevis? Ko iespējams mācīties no nodevības? Šos un citus jautājumus izrādē iztirzās aktieris Rihards Jakovels, iejūtoties gan pavisam jauna cilvēka, gan nopelniem bagāta basketbola trenera lomā.

Muzikālo strūklaku koncertuzvedums «Satikšanās pilsētā. Dobelei 760»

Muzikālo strūklaku koncertuzvedums «Satikšanās pilsētā. Dobelei 760» ir stāsts par mūziku un mīlestību ar unikālu muzikālo strūklaku šovu, kas norisināsies Dobelē, Ķestermeža estrādē 2014. gada 6. jūnijā plkst. 22:30 kāDobeles novada svētku atklāšanas centrālais notikums. Ieeja uz pasakumu noplkst. 20:00, kad koncertuzveduma apmeklētājiem būs iespēja baudīt un degustēt Latvijas neparastos vīnus.

Vidzemes koncertzālē «Cēsis» notiek Dailes teātra izrāde «Skudru sprints»

Foto: publicitātes
Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu