Slavenību apkaunojošākie darbi pirms popularitātes iegūšanas (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Populāras personības, pirms sasniedza slavas virsotnes, ir darījušas daudz dažādu darbu, kurus uzskata par apkaunojošiem un ar kuriem nebūt nelepojas. Kas ir šie darbi, kuri liek slavenībām kaunēties?

Aktieris Hjū Džekmens aktiera gaitas sāka, uzstājoties kā klauns bērnu ballītēs. Hjū nezināja nekādus klauniem vajadzīgos trikus, un reiz ballītē sešus gadus vecais jubilārs pateicis, ka viņš ir drausmīgs klauns, jo nezina neko no tā, kas klauniem ir jāzina.

Elena Dedženeresa, pirms kļuva par slavenu komiķi, staigāja no dzīvokļa uz dzīvokli, piedāvājot iegādāties putekļusūcējus.

Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms filmēšanās slavenajā «Rokijā» aktieris Silvestrs Stalone strādāja zooloģiskajā dārzā par lauvu būru tīrītāju un par stundas darbu saņēma 1,12 dolārus.

Dziedātāja Madonna par pirmo nopietno darbu sauc pārdevējas darbu. Mūziķe par to nekaunas, jo, tikai pateicoties šim darbam, nepazuda Ņujorkā un izveidoja savu karjeru.

Aktieris Breds Pits ir veltījis savu laiku, lai cāļa kostīmā staigātu pa ielu un cilvēkiem dalītu bukletus, kuri aicina doties uz viņa pārstāvēto ātrās ēšanas restorānu.

Aktieris Džonijs Deps savas darba gaitas sāka uzņēmumā, kurā, izmantojot telefonu, mēģināja cilvēkiem pārdot tintes pildspalvas, taču viņam neizdevās pārdot nevienu pildspalvu.

Dziedātāja Viktorija Bekhema kaunas par to, ka savas darba gaitas sākusi, filmējoties kanāla BBC seksuāli izglītojošā šovā, kurā viņa tēloja spermu.

Amerikas prezidents Baraks Obama kā savu pašu pirmo darbu nosauc saldējuma pārdošanu, tieši šā iemesla dēļ prezidents vairs necieš saldējumu, jo savos jaunības gados to ir ēdis pārāk daudz.

Aktrise Megana Foksa ar smiekliem atceras, ka ir bijis laiks, kad viņa, tērpta milzu banāna kostīmā, staigāja gar lielceļu un aicināja autobraucējus doties uz viņas reklamēto restorānu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu