«Stihija. Vīrietis» - fotogrāfijas ar kailiem vīriešiem (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgā, «Neputna galerijā» 10. jūnijā plkst. 17.30 tiks atklāta fotogrāfes Ineses Kalniņas personālizstāde «Stihija. Vīrietis», informē apgādā «Neputns». Izstāde turpina fotogrāfes vairāku gadu garumā veidoto ciklu «Brīvās robežas». Tās ir melnbaltas fotogrāfijas, kuru galvenais varonis ir vīrietis. Un vīrietis ir kails.

«Mūsdienās un jau izsenis uzmanības centrā mākslā ir bijusi sieviete, puskaila, kaila. Manās fotogrāfijās gribētu atgādināt, cik skaists savā vienkāršībā ir vīrietis, cik iekārojams un uzmanības cienīgs,» stāsta Kalniņa.

Kalniņa dzimusi Valmierā 1983. gadā. Fotogrāfijas pamatprincipus apguvusi Valmieras Valsts ģimnāzijas fotopulciņā un Valmieras Mākslas vidusskolā. No 2003. gada līdz 2007. gadam studējusi Liepājas Pedagoģijas universitātē, tur arī aktīvi darbojusies Liepājas Tautas fotostudijā «Fotast». Mūžizglītības programmā «Socrates-Erasmus» no 2006. gada februāra līdz jūlijam studējusi Dizaina un mākslas universitātē Klužā-Napokā, Rumānijā.

Kalniņa veidojusi vairākas personālizstādes, kā arī piedalījusies vairāk nekā 20 kopizstādēs. Patlaban Kalniņa darbojas kā profesionāla fotogrāfe.

Kalniņas fotoobjektīva iemūžinātie vīrieši «Neputna galerijā» būs skatāmi līdz jūlija beigām.

Inese Kalniņa
Inese Kalniņa Foto: publicitātes
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu