«Live Fest» uzstāsies arī latvieši Ivo Fomins un «Otra puse» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Kuldīgas Live Fest 2014», kas notiks 15. augustā un 16. augustā, uzstāsies arī latviešu mūziķi Ivo Fomins un «Otra puse», informē festivāla organizatoru pārstāve Liene Spalva.

Jau ziņots, ka savu dalību Kuldīgas festivālā ir apstiprinājusi britu grupa «Brotherhood of Man», kas popularitāti ieguva pēc 1976. gada uzvaras Eirovīzijā ar hitu «Save Your Kisses for Me». Festivālā uzstāsies arī grupa «Smokie», dziedātāja Suzija Kvatro (Suzi Quatro), slavenās grupas «Queen» tribute* grupa «Killer Queen» un grupas «ABBA» tribute* grupa «Abbamania».

15. augustā uz skatuves kāps: Smokie, Brotherhood of Man, Abba Mania un pašmāju Otra Puse.

16.augustā klausītājus priecēs: Suzi Quatro, Killer Queen, Igors Novikovs un Ivo Fomins.

Live Fest atgādina, ka vēl līdz 25. jūnijam divu dienu biļetes cena ir 40€, kā arī, ir iespējams iegādāties vienas dienas biļeti, tās cena 30 €.

Vairāk par Kuldīgas Live Fest 2014 un biļetes meklējiet Livefest mājas lapā: www.livefest.lv, kā arī sekojiet jaunākajām aktualitātēm sociālajos tīkos facebook, twitter un draugiem.lv.

www.livefest.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu