Nekaunīgais desu kārotājs ar melno BMW - «jaunais uzņēmējs» Narimans Sadikovs (248)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Pirms pāris nedēļām portāla TVNET lasītājs bija fiksējis kārtējo nekauņu, kurš, visticamāk, kārojot pēc netālu no VEF esošā veikala Hartvik gardajām desām vai bulciņām, bet nevēloties kājām noiet liekus pārdesmit metrus, savu melno, paveco BMW bija atstājis šķērsām pāri veloceliņam, ar «asti» uz Brīvības ielas. Noskaidrots - automašīnu līzingā iegādājies «jaunais uzņēmējs» Narimans Sadikovs, kura ģimenei nevēlēšanās rēķināties ar dažādiem «sīkiem aizspriedumiem» ir «gēnos».

«Autovadītājus pamatā var iedalīt trīs grupās. Vieni grēko pret satiksmes noteikumiem, taču citādi ir pieklājīgi, otri – ļoti burtiski ievēro satiksmes noteikumus, taču neprot būt pieklājīgi, un trešie – nav nedz pieklājīgi, nedz arī ievēro satiksmes noteikumus, jo nejūt vajadzību pēc tā..

Trešās grupas pārstāvis (vai varbūt pārstāve) parastas darba dienas parastu pusdienas laiku bija nolēmis atvēlēt gardo desiņu un bulciņu veikala (vai kādas citas tuvumā esošas iestādes) apmeklējumam Brīvības gatvē līdzās VEF. Veikals ir tik populārs, ka tā apmeklētājiem bieži vien nākas pariņķot ap kvartālu, lai atrastu brīvu vietu savam auto.

Foto: TVNET lasītājs

Ja stāvvieta veikala durvju priekšā ir aizņemta, tad turpat blakus ir Ūnijas iela, kur vienā ielas malā auto var atrasties bez maksas kaut visu dienu, pretī ir lielveikals ar milzīgu un parasti tukšu stāvlaukumu. Iespēju netrūkst, tomēr netrūkst arī trešās kategorijas braucēju, kam gribas gardo bulciņu, bet nav ne mazākās vēlmes noiet liekus 50 vai 100 metrus..

Un tā nu viņi pamet savu braucamo, kur un kā pagadās, piemēram, Ūnijas ielas pašā galā, šķērsām pāri veloceliņam, ar asti uz Brīvības gatves. Nu gluži kā attēlos redzamā BMW lietotājs,» - šādi ainu bija aprakstījis TVNET lasītājs.

«Pietiek» noskaidrojis, ka melnais BMW ar reģistrācijas numuru JC-2222 pieder SIA «Unicredit Leasing», bet tā lietotājs ir 1988. gadā dzimušais Narimans Sadikovs, kura reģistrētā dzīvesvieta ir Rīgā, Gaismas ielā 32.

Šajā īpašumā (dzīvojamā māja ar siltumnīcu uz 1157 kvadrātmetriem zemes) gan Sadikovs ir tikai iemītnieks, jo tā pieder diviem citiem Sadikovu dzimtas pārstāvjiem - puse pieder 1952. gadā dzimušajam Rašidam Sadikovam, bet otra puse - 1983. gadā dzimušajai Iradai Sadikovai.

Foto: TVNET lasītājs

Par to, ka Sadikovu dzimtas pārstāvjiem patīk ignorēt ne tikai satiksmes noteikumu prasības un līdzcilvēkus vien, liecina arī zemesgrāmatā atrodams ieraksts, no kura izriet, ka vēl tikai 2012. gadā pēc Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldes prasības pret ģimenes māju tikusi vērsta 617 latu piedziņa. Spriežot pēc zemesgrāmatas, pēc tiesu izpildītāja iesaistīšanās nodokļa parāds ticis samaksāts.

Savukārt Sadikovs jaunākais - melnā BMW līzinga ņēmējs un izmantotājs, spriežot pēc Lursoft datiem, pēdējā laikā ir sācis vētrainu uzņēmējdarbību, kopš pagājušā gada rudens kļūstot par vienīgo īpašnieku uzņēmumos N.S., RMC un N.S. HOLDING. Interesanti, ka uzņēmums ar vislepnāko nosaukumu - N.S. HOLDING - patiesībā ir mikrouzņēmums ar viena lata pamatkapitālu.

Kā rāda CSDD reģistrs, nekaunīgais desu cienītājs ir arī aizrautīgs satiksmes noteikumu pārkāpējs: tikai nesamaksātu sodu vien viņam saistībā ar melno paveco BMW 745 (pirmais reģistrācijas datums - 2006. gadā) pašlaik ir par vairāk nekā 140 eiro - gan par braukšanas, gan stāvēšanas pārkāpumiem.

Komentāri (248)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu