Rūdolfa Plēpja ģimene nosvin mazmeitas pirmo izlaidumu (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Tautā iemīļotā aktiera Rūdolfa Plēpja mazmeita Marija Grieta Plēpe nosvinēja savu pirmo izlaidumu. Nu priekšā ir vasara, lai atpūstos un tad sāktu skolas gaitas.

Foto: facebook.com

Rūdolfa Plēpja meitas Viktorijas Plēpes atvase Marija Grieta Plēpe ir nosvinējusi savu pirmo izlaidumu, meitenīte ir beigusi bērnudārzu.

Foto: facebook.com

Par godu īpašajai dienai vecāki kopā ar vecvecākiem bija parūpējušies gan par skaistu tērpu, gan dažādiem rotājumiem, kuri Marijai lika plati jo plati smaidīt.

Foto: facebook.com

Kā gan citādi, meitenīte prot novērtēt dažādus rotājumus, jo pati aizraujas ar papīra ziedu izgatavošanu.

Foto: facebook.com

Izlaidumu apmeklēja arī Viktorijas tēvs, tautā iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis, kurš atkal ir ticis uz pekām pēc kārtējās krišanas alkohola valgos.

Foto: facebook.com

Bildēs lieliski redzams, ka Rūdolfs Plēpis lieliski saprotas ar savu bijušo mīļoto, bērnu māti, kura arī piedalījās mazmeitas lielajos svētkos.

Foto: facebook.com

Marijas izlaidumu var uzskatīt par Plēpju ģimenes apvienošanos, jo arī Viktorija izlaidumu pavadīja kopā ar savu bijušo mīļoto, Marijas tēti Artūru.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu