Atklāti Holivudas seši sliktākie autobraucēji (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Slavenības bieži vien uzskata, ka noteikumi neattiecas uz viņiem, tomēr, pieķertus pie stūres dzērumā vai narkotiku reibumā, policija nešķiro - esi slavenība vai mājsaimniece, sodi visiem ir vieni. Holivudas seši sliktākie autobraucēji ir apkopoti!

Godpilno pirmo vietu ieņem Lindsija Loena, kura vairākas reizes ir iekļuvusi satiksmes negadījumos tieši narkotisko vielu dēļ. Aktrise ir ne tikai braukusi reibinošo vielu ietekmē, bet arī ietriekusies divās automašīnās.

Otrajā vietā ierindojas nu jau Holivudas labā meitene un paraugs ikvienam, aktrise Amanda Bainsa. 2012.gadā aktrise divas reizes izraisīja avārijas un aizmuka no notikuma vietām, piedevām aktrise aizturēta par runāšanu pa telefonu braukšanas laikā un braukšanu bez ieslēgtām gaismām. Amandai ir atņemta autovadītājas apliecība.

Godpilno trešo vietu ieņem viesnīcu tīkla «Hilton» mantiniece Parisa Hiltone, kura neskaitāmas reizes ir aizturēta par satiksmes noteikumu neievērošanu, un nu pavisam nesen Parisa ir braukusi bez derīgām autovadītājas tiesībām.

Britnija Spīrsa nav viena no labākajām, kārtīgākajām autobraucējām, sieviete ir pieķerta par braukšanu bez derīgām tiesībām, kā arī viņa ir speciāli pārbraukusi pāri paparaci kājai. Vēl šiem notikumiem pievienojas braukšana ar bērnu klēpī, kas ir stingri aizliegta Amerikā.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dziedātājs Džordžs Maikls pirms braukšanas ar automašīnu iecienījis uzpīpēt marihuānas cigareti, viņš ne reizi vien ir pieķerts sēžam pie automašīnas stūres, kad viņa asinīs ir atrodamas narkotikas. Dziedātājam pat uz diviem gadiem bijušas atņemtas autovadītāja tiesības.

Foto: TT NYHETSBYRN

Topu noslēdz kantri mūzikas zvaigzne Leana Raimsa, kura ir izraisījusi divas avārijas. Mūziķe nav bijusi alkohola reibumā, bet nav spējusi tikt galā ar stresu, un tas bija par iemeslu avārijām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu