Sūzena Sarandona atgriezusies pie sava trīsdesmit vienu gadu jaunākā mīļākā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Sūzena Sarandona visu savu dzīvi ir satikusies ar daudz jaunākiem vīriešiem. Pirms nepilna gada aktrise izšķīrās no sava trīsdesmit vienu gadu jaunākā mīļotā Džonatana Briklina, bet nu jau pāris atkal bauda viens otra mīlestību.

Sūzena Sarandona kopā ar Džonatanu pieķerta apmeklējam Džordža Berga mākslas galerijas atklāšanu, kur pāris, sadevušies rokās, apskatīja gleznas gan pirmajā, gan otrajā stāvā.

Sešdesmit astoņus gadus vecā aktrise ikvienam Dzonatanu stādīja priekšā kā savu līgavaini, tātad otrais mēģinājums var vainagoties pat ar laulībām.

Citi apmeklētāji pāri raksturo kā iemīlējušos balodīšus, kuri veltīja viens otram visu uzmanību un ar citiem runāja tikai nepieciešamības gadījumā.

Džonatans pat pēc izšķiršanās nesatikās ar nevienu citu sievieti un visiem atkārtoja, ka tieši Sjūzena ir viņa dzīves mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu