Vieni no Latvijas labākajiem dizaineriem tiekas īpašā modes vakarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12.jūnija vakarā veikalā «Taste Latvia» norisinājās īpašs modes vakars, kurā apģērbu gardēžiem bija iespēja pamielot acis un arī iegādāties kādu Latvijas labāko dizaineru veikumu.

«Taste Latvia» rīkoja īpašu vakaru, kurā modes cienītājiem bija iespēja iepazīties ar Antras Hannas Pujēnas zīmola «Cinnamons Atelier», Aleksandra Pavlova zīmola «Alexander Pavlov» un dizaineres Natālijas Jansones jaunajām apģērbu kolekcijām.

Viesus priecēja visu trīs dizaineru uzrunas, skaidrojumi par jaunajām modes tendencēm, kā arī iespēja tās aplūkot klātienē, vērojot viņu tērpu modes skates.

Ikvienu vakara gaitā redzēto tērpu varēja iegādāties, turklāt tērpiem bija īpašas atlaides, šo iespēju steidza izmantot ne viena vien sabiedrības dāma.

Pieklusinātas fona mūzikas pavadībā viesi malkoja vīnu, laikoja apģērbu, kā arī nodevās saviesīgām sarunām.

Modes baudītāju vidū bija aktrise Agnese Zeltiņa, televīzijas seja Lelde Lietaviete un televīzijas personība Gundega Skudriņa, kuras ir lielas Latvijas dizaina piekritējas.

Visas trīs modes skates parādīja, ka šovasar modē ir brūna krāsa dažādās toņu gammās.

Tieši miesas krāsas toņu apģērbs Natālijai Jansonei liekas ļoti seksīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu