Ians Somerhalders viesnīcas iedzīvotājiem neļauj gulēt (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» aktiera Iana Somerhaldera vizīte Brazīlijā lika sajukt prātā daudzām daiļā dzimuma pārstāvēm. Sievietes viņam sekoja, dzīvoja pie viesnīcas un aiz sajūsmas spiedza.

Sievietes pie viesnīcas aiz sajūsmas spiedza vairākas naktis, lai panāktu to, ka viņu elks tās sadzird un nonāk lejā pie viņām, bet Ians Somerhalders to nedarīja.

Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris, izmantojot portālu «Twitter», atzinās mīlestībā sievietēm un piemetināja, lai viņas dodas mājās gulēt un izbeidz klaigāt, viņš zina, ka tās ir lejā, bet šādi viņa uzmanību nepiesaistīt.

Gluži otrādi, aktieris nespēj izgulēties, tāpat kā ikviens cits viesnīcas iemītnieks. Ians lūdza sievietēm pažēlot ja ne viņa, tad pārējo viesu miegu.

Aktiera lūgsnas tika uzklausītas, un sievietes turpināja sēdēt pie viesnīcas klusumā.

Ians pēc pirmās nakts klusumā, dodoties uz preses konferenci, izteicies, ka Brazīlijas sievietes ir ļoti temperamentīgas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu