Nīderlande maču pret Latviju aizvadīs ar trim Mančestras «United» futbolistiem pamatsastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nīderlandes futbola izlase piektdienas vakarā gaidāmajā 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačā pret mājinieci Latviju laukumā izies ar trim titulētā Anglijas kluba Mančestras «United» spēlētājiem pamatsastāvā.

Nīderlandes valstsvienības galvenais treneris Gūss Hidinks gaidāmā mača sākumsastāvu nolēma nosaukt jau ceturtdienas vakarā, kamēr Latvija to paziņos neilgi pirms spēles.

Latvijas pretinieku uzbrukuma smailē darbosies Vācijas kluba Gelzenkirhenes «Schalke 04» uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs, bet abās laukuma malās darbosies šīs vasaras Mančestras «United» jaunieguvums Memfiss Depajs un Lusiano Narsings no Nīderlandes kluba Eindhovenas PSV. Savukārt nedaudz tālāk no uzbrukuma smailes būs pieredzējušais Mančestras komandas uzbrucējs Robins van Pērsijs.

Savukārt pussargu pozīcijās spēlēs Veslijs Snaijders no Turcijas kluba Stambulas «Galatasaray» un Deilijs Blinds, kurš arī pārstāv Mančestras «United». Tikmēr aizsardzības četrinieku Nīderlandei šajā mačā veidos Jetro Vilemss (PSV), Bruno Martins Indi («Porto», Portugāle), Stefans de Vrijs (Romas «Lazio», Itālija) un Gregorijs van der Vīls (Parīzes «Saint-Germain», Francija).

Vārtos šī mača viesu komandai stāsies Jaspers Sīlesens no dzimtenes kluba Amsterdamas «Ajax».

Kā zināms, iepriekšējā abu komandu mačā, kad novembrī Nīderlande savā laukumā sagrāva Latviju ar 6:0, Blinds pēc sadursmes ar Latvijas izlases spēlētāju Eduardu Višņakovu guva ceļgala traumu, kas viņam liedza spēlēt vairāk nekā divus mēnešus.

Mačs «Skonto» stadionā sāksies plkst.21.45, bet to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra A grupā pēc piecām kārtām 13 punkti ir Čehijai, kurai punktu zaudē Islande. Nīderlande iekrājusi septiņus punktus, ar pieciem punktiem seko Turcija, kamēr Latvija un Kazahstāna iekrājušas attiecīgi trīs un vienu punktu.

Citos šīs apakšgrupas mačos šodien Kazahstāna uzņem Turciju, bet Čehija viesojas pie Islandes.

Pēc divu apļu grupu turnīra finālsacensībās iekļūs katras grupas divas labākās komandas un labākā no trešajā vietā palikušajām izlasēm. Pārējās astoņas trešo vietu ieguvējas spēkosies «play-off» pāros par četrām atlikušajām ceļazīmēm.

Eiropas čempionāta finālturnīrs 2016.gadā Francijā būs pirmais, kurā līdzšinējo 16 komandu vietā startēs 24 izlases.

Nīderlandes izlases sākumsastāvs mačam pret Latviju: Jaspers Silesens, Jetro Vilemss, Bruno Martins Indi, Stefans de Vrijs, Gregorijs van der Vīls, Deilijs Blinds, Veslijs Snaijders, Memfiss Depajs, Robins van Pērsijs, Lusiano Narsings, Klāss Jans Huntelārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu