Koncertzālē «Cēsis» pianists Armands Ābols (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. jūnijā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» uzstāsies viens no atzītākajiem Latvijas pianistiem - Armands Ābols. Koncerta programmu ir veidojis pats mākslinieks, balstoties uz to, lai koncerts būtu kontrastējošs un stilistiski dažāds, informē sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Ozoliņa.

Koncertam būs divas daļas. Pirmajā, tiks atskaņoti Karlosa Lavina un Franča Šūberta skaņdarbi, turpretim otrajā koncerta daļā - Sergeja Prokofjeva darbi.

«Ilgus gadus pavadot Čīlē, vēlējos nospēlēt kādu Čīles komponista darbu. K. Lavina (viens no pašiem pirmajiem Čīles komponistiem) svītā, ko atskaņošu, ir stipri jūtama franču impresionisma ietekme. Līdz šim Šūberta mūziku esmu spēlējis maz, tādēļ vēlējos programmā iekļaut 4 Ekspromtus. Savukārt Prokofjeva baleta Romeo un Džuljeta mūzika ir viens no skaņdarbiem, ko izjūtu visvairāk no šī komponista daiļrades, tā, manuprāt, ir brīnišķīga un ļoti emocionāla mūzika,» stāsta pianists Armands Ābols.

Ikviens pensionārs, skolotājs, students, skolēns ir aicināts izbaudīt šo koncertu, iegādājoties biļetes ar 60% atlaidi (pie ieejas koncertzālē būs jāuzrāda personas apliecinoši dokumenti). Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī Vidzemes koncertzāle «Cēsis» kasē Raunas ielā 12/1, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu