Slavenības, kuru dzīvi joprojām ietekmē viņu mammas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Amerikā populāras personas ir iemantojušas slavu, bieži vien pateicoties mammu pūlēm, kuru rezultātā jau agrā bērnībā šodienas zvaigznes ir apmeklējušas dažādas nodarbības un kāpušas pa popularitātes kāpnēm.

Lindsijas Loenas māte Dina spēlē lielu lomu aktrises dzīvē, abas palaikam iedzērušas sēžas pie stūres un iekļūst nepatikšanās ar policiju. Dina ir arī notriekusi sievieti, bet pat tas nav licis viņai apdomāties.

Šajā sarakstā, protams, nedrīkst aizmirst ielikt Krisu Dženeri, kura ir visu savu meitu menedžere, kā arī viņu uzskatu radītāja. Sieviete meitenēm jau no tīņu vecuma stāsta, kuras lietas viņu izskatā ir jāuzlabo, kā arī māca, ka jāsatiekas tikai ar populārām personām.

Aktrise Drū Berimora kļuva populāra, pateicoties savas mātes centieniem, viņa mazo Drū jau zīdaiņa vecumā nēsāja uz dažādām atlasēm un veicināja meitas karjeru. Šobrīd māte un meita nesarunājas.

Arī aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa ir iemantojusi popularitāti, ne tikai pateicoties mīlas romānam ar Džastinu Bīberu, bet arī pateicoties vecāku pūlēm un ticībai meitas talantam. Pirms mēneša Gomesa atlaida savus vecākus no viņas menedžeru posteņa.

Mailijas Sairusas māte ne tikai lepojas ar meitas panākumiem un to, par kādu mākslinieci viņa ir izaugusi, bet nereti dodas uz kopīgām ballītēm un izklaidējoties neatpaliek no savas meitas trakulībām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu