Numeroloģe: Raimondam Vējonim ir ļoti spēcīga enerģētiskā vibrācija; viņš var nest veiksmi tautai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunais Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ir enerģētiski spēcīgs un pozitīvs cilvēks. Numeroloģe Ineta Ventniece intervijā portālam TVNET Vējoni vērtē kā vienu no tīrākajiem Latvijas Valsts prezidentiem, jo viņš nav sasmērējies. Tiesa, par vienu no Vējoņa trūkumiem prezidenta amatā var uzskatīt to, ka viņam nav izteiktu vadītāja un līdera dotību.

Uzvārds palīdz uzvarēt

Numeroloģe, analizējot Vējoņa datus, norādīja, ka nākamajam Valsts prezidentam ir ļoti spēcīgs uzvārds: «Viņa uzvārds ir tāds, kas liek viņam būt par skolotāju kādam, varbūt cilvēkiem, tautai. Viņā ir slēpts skolotāja talants.

Domāju, ka uzvārds viņam zināmā mērā palīdzēja uzvarēt, jo uzvārds ir tāds, kas palīdz piesaistīt citus ar savu suģestiju un enerģiju. Vējoņa uzvārdam ir ļoti spēcīga vibrācija.

Summējot kopā vārda un uzvārda vibrāciju, rodas tā pati spēcīgā enerģija.

Vējoņa uzvārda vibrācija jau pati par sevi ir spēcīga, enerģētiski tā padara viņu par neredzamo skolotāju kādam. Tāda pati vibrācija, kas viņu padara ļoti spēcīgu un spējīgu vadīt valsti, ir vārda un uzvārda vibrācijai kopumā.»

Vārds padara intelektuālāku

Pozitīvi, ka topošā Valsts prezidenta vecāki viņam devuši vārdu Raimonds, jo tādējādi viņš vairs nav vidusmēra cilvēks, bet kļūst par intelektuāli. «Vārda vibrācija ir spējīga viņam dot papildu intelektu. Ja tā nebūtu, diez vai viņš būtu spējīgs būt par prezidentu,» Ventniece teica un piebilda, ka dzirdējusi ļoti daudz pretēju viedokļu. Viņa nepiekrīt tiem, kas izteikušies, ka Vējonis ir pārāk prasts un vienkāršs, lai būtu Valsts prezidents. Savā ziņā Vējoņa vienkāršums pat var būt pluss, jo viņš ir vairāk pieejams citiem.

Vējonim nav opozīcijas

Cipari rāda, ka patlaban Vējonim ir normāls dzīves līnijas periods. Saistībā ar to viņš var tikt uz augšu un tapt novērtēts. 12 gadu periods viņam ir ļoti pozitīvs, daudzsološs un stabils.

Vējonis ir cilvēks ar diezgan viedu dvēseli.

Viņš vienmēr ir bijis gudrāks par saviem vienaudžiem.

Numeroloģe sacīja - Vējonis ir cilvēks ar ļoti pozitīvu enerģiju, kas der daudziem. Iespējams, tas izskaidro to, kāpēc viņš tika ievēlēts. It kā vajadzēja būt alternatīvai kandidatūrai saistībā ar prezidenta amatu, bet Vējonim ir pozitīva enerģija un viņš tika ievēlēts. Viņš ir no tiem cilvēkiem, kuriem nav opozīcijas, – viņš vairāk vai mazāk ir lojāls visiem.

Cipari rāda, ka Vējonis ir vairāk vērsts uz iekšu. «Brīžiem viņš zina, kad paklusēt un kad runāt. Varbūt viņš uz runāšanu ir mazāk izprovocējams. Ne vienmēr viņam patīk izteikties, un ne vienmēr viņš to vēlas darīt.

Vienlaikus viņš ir ļoti daudzpusīgs – tas nozīmē, ka viņš ir spējīgs būt lietas kursā par ļoti daudziem procesiem, kas Latvijā notiek. Viņš nav kā viengabala masa, kas saprot tikai vienu lietu. Vējonis nav ļoti konservatīvs cilvēks, viņš ir ļoti elastīgs un ar lielām spējām pielāgoties situācijai. Vienlaikus Vējonis ir spējīgs norobežoties.

Vējonim nav izteiktu vadītāja dotību. Viņš nav individuālists un izteikts līderis.

Tas viņam var traucēt, darbojoties kā Valsts prezidentam, jo prezidentam vajadzētu būt atklātākam, ne tik noslēpumainam, kāds ir Vējonis.

Ar savu rozīnīti

«Viņam nav ļoti liela līdera enerģija, kāda raksturīga Mārtiņam Bondaram vai citiem,» Ventniece sacīja, vienlaikus norādot, ka nevarētu apgalvot, ka viņam nav harismas. «Rozīnīte viņam ir. Viņš ir cilvēks ar rozīnīti, nevis prastais cilvēks. Varbūt Vējoņa enerģija ir balstīta vairāk uz mīļumu, jo enerģētiski viņā vairāk ir sievišķā enerģētika. Viņš nav ļoti valdonīgs tipāžs ar ļoti izteiktu mugurkaulu. Varbūt brīžiem viņš ir mīkstāks, nekā mēs domājam.»

Foto: Ieva Lūka/LETA

Vienlaikus Vējonis ir cilvēks, uz kuru var paļauties. «Viņš apzināti nekad nečakarēs otru cilvēku. Arī fiziski viņš ir pietiekoši izturīgs. Neteikšu, ka viņš ir apzināti karjerists un mērķtiecīgs.

Dzīve viņam kaut kādā veidā pati piespēlē kaut kādas izdevīgās pozīcijas.

Viņš nav tāds, kas apzināti taisīs karjeru un ies uz mērķi.»

Ventniece norādīja, ka Vējonis ir cilvēks ar ārkārtīgi izcilu loģiku. «Tas nozīmē – lai vai kāda būtu situācija, viņam galva vienmēr būs skaidra jebkurā brīdī. Domājot viņš ir spējīgs 100% noslogot savas smadzenes. Mans uzskats ir, ka citi cilvēki, tauta viņu līdz galam nenovērtē.»

Laimīgs un apmierināts politiķis

«Kopumā ņemot pēc dzīves līnijas, viņš ir laimīgs cilvēks. «Tas ir liels pluss, jo par prezidentu nevar ievēlēt cilvēku, kurš vispār nav laimīgs dzīvē un kuram visu laiku kaut kā pietrūkst. Ja viņu pilnībā neizsit ārā no sliedēm, viņš spējīgs uz iekšējo komfortu. Viņš ir apmierināts ar dzīvi.»

Vēl cipari rāda, ka Vējonis nav cilvēks, kurš bāztos kādam virsū ar savu personību, viņš nav uzbāzīgs.

Vējonis ir diezgan omulīgs un ļoti komfortabli jūtas savā ādā.

«Viņš nebūs ļoti ātrs uz lietām, kas uz viņu neattiecas. Komandas darbs viņam ļoti piestāv. Valsti vadīt zināmā mērā nozīmē komandas darbu, jo viņš jau nevada gluži viens. Viņam ir jābūt spējīgam būt kopā ar savu komandu.»

Interesanti, ka Vējonis prot nedzirdēt to, ko negrib dzirdēt, un laist gar ausīm to, ko var laist gar ausīm, – viņš var izlikties nedzirdam to, kas neattiecas uz lietu.

Visticamāk, Vējonis kā Valsts prezidents būs vairāk darītājs, nevis runātājs.

Iespējams, ka tas viņam var traucēt, jo Valsts prezidentam vajadzētu būt tādam, kam patīk gozēties saulītē un izrādīties.

Vējonis ir ļoti cilvēcīgs un izteikti reāls cilvēks – viņš ir saprotams un pieejams jebkuram. «Viņā absolūti nav augstprātīguma un lecīguma. Skaitļu matrica rāda, ka augstprātīgs un lecīgs viņš nebūs arī tad, kad būs inaugurēts par prezidentu. Nedomāju, ka postenis spēs mainīt viņa raksturu. Šī nav tā bieži novērotā situācija, ka cilvēks ļoti mainās pēc ievēlēšanas augstā amatā, kļūstot neciešams un nepieejams. Es domāju, ka tā tas nebūs. Viņš nav pati odiozākā un pompozākā personība, par kuru runāt un sacerēt dzeju vai taisīt plakātus, bet

domāju, ka šajā gadījumā vietā būtu teiciens – viņš ir viens no mums.

Analizējot Vējoņa ciparus un Latvijas valsts ciparus, var secināt, ka viņam ne vienmēr sakrīt viedoklis ar valsti. «Viņam var būt savs atšķirīgs viedoklis par tēmām. Latvijas valsts enerģētikā vairāk ir vīrišķās enerģijas, un dažkārt tā var būt opozīcijā Vējoņa enerģētikai, kas vairāk ir sievišķā enerģija, jo valsts var nedomāt tāpat kā Vējonis.

Foto: LETA
Lai arī Vējonī dominē sievišķā enerģētika, viņš ir spējīgs nest cilvēkiem veiksmi.

«Viņš ir cilvēks ar veiksmes faktoru. Viņam veicas. Ja veicas prezidentam, parasti veicas arī tautai. Viņš vienmēr ir bijis ļoti vieds un vecāks par saviem vienaudžiem. Viņš vienmēr ir bijis nobriedis. Es nekādā veidā nesaistu viņu ar puiciskiem gājieniem, viņa gājieni ir vairāk vai mazāk pārdomāti. Viņš nav cilvēks, kurš ikdienā ir spējīgs uz ļoti puicisku un vieglprātīgu rīcību, viņa rīcība vienmēr būs argumentēta. Ja būs vajadzīgs, viņš vienmēr pratīs ļoti labi argumentēt savu viedokli par konkrētu tēmu. Slikti ir tas, ka viņam nav izteiktas līdera īpašības, jo tauta ir pieradusi iet aiz saviem līderiem.»

Numeroloģe Vējoņa ciparos nesaskata nekādas viltības vai peripetijas, bet norāda, ka viņš ne visus pielaiž sev klāt un ne visiem metas ap kaklu. «Viņš ir spējīgs distancēties, citreiz pat pastāvēt maliņā, ja tas būs vajadzīgs. Viņš nekad nelēks ar pieri sienā.

Viens no tīrākajiem prezidentiem

Vējoni var vērtēt kā vienu no tīrākajiem Latvijas Valsts prezidentiem. Viņš nav sasmērējies. Enerģētiski viņš ir pilnīgi citādāks nekā iepriekšējie Latvijas prezidenti. Piemēram, Andris Bērziņš bija vairāk tendēts visu darīt caur jūtām un sirdi.

Raimonds Vējonis ir kardināli citādāks nekā Andris Bērziņš.

Bērziņam vairāk piestāvēja kamerstils, nevis būšana par tautas kuģa enkuru un flagmani. Vējoņa enerģija ir par vienu pakāpi augstāka, kas viņam dod lielākas iespējas būt komfortā augstā amatā. Arī Valdim Zatleram vairāk bija piemērots kamerstils, un, iziedams ārpus šā enerģijas līmeņa, viņš par to samaksāja ar savu veselību, Ventniece teica.

«Tas ir diezgan nopietni. Mēs nemaz tā īsti nevaram pārkāpt savu enerģētikas zonu, jo tad mēs sākam slimot un vairs nevaram. To var tikai enerģētiski spēcīgie cilvēki. Piemēram, Andris Šķēle var brīvi izpausties un iet pa priekšu pa ūdens virsu, negrimdams dibenā. Cilvēki, kam ir līdera enerģija, ir ļoti reti. Viņi sev nenoārda veselības enerģētiku.»

Vīķe-Freiberga bija savā vietā

Numeroloģe atzina, ka Vaira Vīķe-Freiberga bija pieejama un saprotama visai vīrišķās kārtas auditorijai, jo viņai bija spēcīga vīrišķā enerģētika. Vienlaikus viņa spēja uzturēt normālu dialogu gan ar sievietēm, gan vīriešiem. Vīķei-Freibergai ir veca dvēsele ar izcilu loģiku. Viņai ir izcilas lietišķās prasmes, viņa prot izteikties un sevi pasniegt.

Vaira Vīķe-Freiberga bija absolūti piemērota Valsts prezidentes amatam.

Viņai bija ļoti izteikta līderes enerģija. Tā ir augstāka gan par Vējoņa, gan Bērziņa, gan Zatlera enerģiju.

Vīķei-Freibergai ir izteikti vienmērīga enerģētika. «Viņai nav noslieces uz vienu vai otru pusi. Enerģētiski viņai viss ir ārkārtīgi sakārtots, līdz ar to viņa arī pārējiem atstāj sakārtota cilvēka iespaidu.. Varētu teikt, ka Vīķe-Freiberga ir sieviete ar bumbām – viņu nav tik viegli nolikt uz lāpstiņām. Viņai bumbas ir vairāk nekā dažam vīrietim.

Pēc cipariem redzams, ka Vējonis ir daudz vispusīgāks par Vīķi-Freibergu. «Viņa konsekventi gāja vienā virzienā – stratēģiski domāja, argumentēja. Vējonis ir vairāk elastīgs un spējīgs piemēroties.»

Tāpat Vējoņa cipari liecina, ka viņā nav izteiktas tendences melot, blefot un izlikties labākam, nekā viņš ir.

Runājot par citu Valsts prezidenta amata kandidātu Egilu Levitu, numeroloģe norādīja, ka viņam patlaban nav tik labs dzīves līnijas periods kā Vējonim. Citiem kandidātiem bija vairāk opozīcijas nekā Vējonim. «Levita enerģija nav tāda, ka viņu atbalstītu visi cilvēki, un varbūt tieši tā viņam nedaudz pietrūka. Viņam bija vadītāja enerģija, intelekts un izpratne par daudzām lietām, elastīgums un spēja pielāgoties, gudrība un māka to transformēt. Levits ir ļoti gudrs un vieds cilvēks, kas ir spējīgs arī vadīt.»

TVNET jau ziņoja, ka 3.jūnijā Saeima ar 55 balsīm piektajā balsošanas kārtā par Valsts prezidentu ievēlēja līdzšinējo aizsardzības ministru Vējoni.

Foto: BNS
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu