Neticami, šīs slavenības ir gulējušas ar transseksuāļiem (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Mūsdienās dzimuma maiņa, piedzimšana nepareizajā dzimumā nav nekas pārsteigumu izraisošs, tā ir problēma, ar kuru daudzi saskaras un to risina ar ārsta palīdzību. Tikpat ierasti uz to skatās arī slavenības, kuras nereti satiekas ar transseksuāļiem un nešķiro cilvēkus pēc dzimuma.

Ozija Osborna meita Kellija Osborna ilgu laiku bija attiecībās ar puisi vārdā Lūks, pēc divu gadu attiecībām Kellija uzzināja, ka Lūks viņu krāpj ar transseksuālu sievieti vārdā Ellija. Osborna bija par to šokā, jo saprata, ka nekad nespēs sacensties ar sievieti, kurai ir dzimumloceklis. Kā izrādījās, pats Lūks arī bija transseksuālis.

Kā izrādās, pagājušajā gadā dziedātājs Džastins Bībers pieķerts pametam klubu seksīgas sievietes kompānijā. Kā izrādās, šī sieviete ir slavena pornozvaigzne Vanitija, kura ir transseksuāle. Sieviete ir atzinusi, ka ir gulējusi ar Bīberu, bet noliedz, ka ir tā pati persona, kura atrodama pieaugušajiem domātajās mājas lapās.

Arī Gvenas Stefani vīram Gevinam Rosdeilam ir bijušas attiecības ar transseksuāli. Vīrietis nekad nav noliedzis, ka viņam ir bijušas attiecības ar popa dziedātāju Merilinu. Stefani vīram tajā laikā bija septiņpadsmit gadi.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu