Foto: Slavenību vasaras stiliņā dominē spilgtās krāsas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Vasara ir sākusies, un, kā jau vienmēr, tumšās drēbes tiek noliktas skapī rudenim un ziemai, bet gaišās un spilgtās ieņem galvenās vietas slavenību garderobē. Apskati, kādā apģērbā slavenības apmeklē pēdējā laika pasākumus.

Vietējās slavenības gluži kā ārzemju zvaigznes ir tie cilvēki, no kuriem varam smelties iedvesmu apģērba izvēlei.

Tie ir cilvēki, kuri seko modei un vienmēr vēlas izskatīties stilīgi, skaisti un eleganti, jo tā ir darba sastāvdaļa, vienmēr būt uzmanības centrā.

Šajā vasarā apģērbu izvēlē dominē spilgti zila un rozā krāsa, kuras izceļ gan matu krāsas, gan padara pašus cilvēkus jautrākus, pozitīvākus un smaidīgākus.

Sievietes priekšroku dod gariem, plandošiem svārkiem vai kleitām, bet vīrieši joprojām izvēlas klasiska stila uzvalkus, bikses, kurus apvieno ar viegla, krītoša materiāla krekliņiem.

Par spīti vasarai, sievietes kājās joprojām velk papēžu apavus un neizvēlas vieglas vasaras kurpītes, iespējams, tas aizķēries vēl no pavasara, bet, iespējams, slēgta tipa papēžu apavi ir arī šīs vasaras tendence.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu