Nikna prostitūta sakož policistu (33)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar reida laikā Valsts policijas (VP) darbinieki aizturēja kādu sievieti par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu pārkāpšanu. Sieviete vienam no likumsargiem iekoda rokā.

Kā informēja VP, reida laikā ap pulksten 22:00 policijas darbinieki Matīsa ielā pamanīja sievieti, kura turpat uz ielas par maksu piedāvāja seksuāla rakstura pakalpojumus. Policijas darbiniekiem pieejot pie sievietes un cenšoties noskaidrot informāciju, sieviete vienam no likumsargiem iekoda rokā.

1993. gadā dzimusī jauniete tika aizturēta, un policijas darbinieki noskaidroja, ka viņa jau divus mēnešus neatļauti nodarbojas ar prostitūciju.

Jaunietei tika sastādīti trīs administratīvie protokoli. Viens protokols sastādīts par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajam rīkojumam vai prasībai. Otrs protokols sastādīts par prostitūcijas ierobežošanas noteikumu pārkāpšanu. Savukārt trešais protokols par maznozīmīga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu.

Komentāri (33)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu