Kas kopīgs Raimondam Vējonim un Raimondam Bergmanim?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Līdzšinējam aizsardzības ministram Raimondam Vējonim un iespējamam nākamajam šīs jomas vadītājam Raimondam Bergmanim ir daudz kopīgu īpašību. Abi politiķi dzimuši vienā gadā, nēsā Raimonda vārdu, kā arī ir gudri cilvēki.

Numeroloģe Ineta Ventniece intervijā portālam TVNET norādīja uz interesantu sakritību, ka līdzšinējam aizsardzības ministram ir tāds pats vārds kā topošajam nozares vadītājam.

«Vārds Raimonds iedod cilvēkam papildu intelektu un spēju sevi pasniegt jebkurā sabiedrībā. Pateicoties vārdam, viņiem šīs īpašības vairāk izceļas.»

Abi ir gudri cilvēki

Abu vīriešu dati liecina, ka gan Vējonis, gan Bergmanis ir gudri, viedi un inteliģenti cilvēki.

Pēc numeroloģes teiktā, šiem politiķiem ir arī citas līdzības, piemēram, viņi nedižosies, ja tas nebūs vajadzīgs.

Viņi abi ir diezgan ieturēti, nevis ārišķīgi cilvēki.

Bergmaņa vārda un uzvārda kopējā vibrācija liecina par viedumu, gudrību un intelektu. «Bergmanim ir ļoti gudras smadzenes, un viņš ir ļoti patīkams cilvēks pārējiem.»

Vienlaikus cipari liecina, ka Bergmaņa enerģija vairāk piemērota kamerstilam, un

tāpēc jādomā, vai, iedams par aizsardzības ministru, viņš sevi nenokaus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Gan Vējonis, gan Bergmanis dzimis 1966.gadā. Abi ir vispusīgi cilvēki, kuri ir spējīgi domāt ar galvu jebkurā situācijā. Viņiem ir izteikti spēcīga galvas enerģija un loģiskā domāšana.

Taču, iespējams, Bergmanis varētu būt nedaudz par maigu aizsardzības ministra amatam.

Bergmanis varētu būt vairāk pieejamāks citiem cilvēkiem, bet Vējonis ir vairāk uz iekšu vērsts.

Abi Raimondi ir veiksmīgi, viņiem abiem ir vecāku dotais sargeņģelis. Abi nav karjeristi: «Viņi abi ir nedaudz «pofigisti»: ja ievēlēs – būs labi, bet ja neievēlēs – arī būs labi. Abi neskries ar galvu sienā, lai būtu vadošos amatos. Nedomāju, ka kāds no viņiem nenormāli raujas uz amatiem. Bet, ja viņiem tos piedāvā, var neatteikties. Viņi abi ir pozitīvi cilvēki, kam nav izteiktas opozīcijas.»

Ventniece izpētīja, ka Bergmanim, līdzīgi kā Vējonim, patlaban ir izcili labs dzīves periods. [c[Var teikt, ka viņi abi ir zirgā. Viņi jūtas apmierināti ar dzīvi.

Turklāt Bergmaņa intelekts ir pat trīs reizes spēcīgāks nekā Vējonim. Iespējamais aizsardzības ministrs ir spējīgs interesēties ne tikai par sportu vai politiku, bet arī par kultūru un citiem procesiem.

Varētu teikt, ka abi Raimondi ir lādzīgi cilvēki.

Varbūt ir labi, ka tieši šādi cilvēki ir pie varas, jo Latvijas enerģētika jau pati par sevi ir diezgan spēcīga un agresīva.

Jāmeklē jauns ministrs

TVNET jau ziņoja, ka 3.jūnijā Saeima ar 55 balsīm piektajā balsošanas kārtā par Valsts prezidentu ievēlēja līdzšinējo aizsardzības ministru Vējoni.

Savukārt kā ticamākais jaunais aizsardzības ministrs tiek minēts Saeimas deputāts Bergmanis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu