Keša iesūdz tiesā kompāniju «Sony Music Entertainment»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Keša (Ke$ha) apsūdz ierakstu kompāniju «Sony Music Entertainment» par sieviešu dzimuma izpildītāju pakļaušanu «fiziskām briesmām», liekot viņām strādāt kopā ar mūziķi «Dr.Luke».

Hita «Tik Tok» autore pagājušajā gadā vērsās tiesā, lai panāktu priekšlaicīgu līguma pārtraukšanu ar «Dr.Luke», īstajā vārdā Lukašu Gotvaldu. 28 gadus vecā dziedātāja apsūdzēja producentu seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

Kešas iesniegtajos dokumentos minēts, ka «Dr.Luke» esot piespiedis dziedātāju «lietot narkotikas un alkoholu, lai reibuma stāvoklī varētu viņu seksuāli izmantot».

Tagad viņa iesniegusi prasību arī pret ierakstu kompāniju. «Kompānijas «Sony Music Entertainment» vadībai bija zināmas «Dr.Luke» vardarbīgās tieksmes. Tā vai nu zināja par pārkāpumiem un ignorēja to, vai arī neizmeklēja «Dr.Luke» darbības un necentās labot nodarīto, vai arī aktīvi slēpa pāridarījumus,» Keša norāda tiesas dokumentos.

Viņa uzsver, ka ierakstu kompānija esot devusi «Dr.Luke» pilnīgu radošu un finansiālu kontroli pār jaunām izpildītājām sievietēm, tādējādi pakļaujot viņas briesmām.

«Kompānijas «Sony Music Entertainment» ar savām darbībām uzspiedusi vardarbīgas attiecības «Dr.Luke» un Seberta jaunkundzes starpā, kas turpinās līdz pat šai dienai,» teikts Kešas, īstajā vārdā Kešas Rozas Sebertas, iesniegtajos dokumentos.

Producenta «Dr.Luke» pārstāvji raksturojuši Kešas ierosināto tiesvedību kā «izmisīgu».

Oktobrī «Dr.Luke» pret Kešu ierosināja lietu par nomelnošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu