Cilvēku izdomai nav robežu. TOP jocīgākie zvani policijai (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Glābšanas dienestu operatori noteikti ir pacietīgi cilvēki. Kā nekā ik dienu jāatbild pat uz vissavādākajiem saucieniem pēc palīdzības. Lielbritānijas policija publiskojusi kārtējo jocīgāko izsaukumu krājumu, raksta «The Sun».

Lūk, neparastāko izsaukumu tops:

- Kāda sieviete vēlējusies policistu palīdzību, lai no viņas mājas izmestu zirnekli. Lūgta paskaidrot, kāpēc viņa šāda nieka dēļ zvana glābšanas dienestiem, sieviete atbildējusi: «Es domāju, ka tas ir ārkārtas gadījums.»

- Kāda TV mūzikas talantu šova «X Factor» skatītāja bija tik sašutusi, ka nevar nobalsot par savu iemīļoto dalībnieku, ka zvanīja policijai. Kad dienesta operatore paskaidroja, ka šādā gadījumā palīdzēt nevarēs, viņa saņēma lūgumu piezvanīt no sava telefona un nobalsot sašutušās skatītājas vietā.

- Kad kādas iedzīvotājas mājā pazuda elektrība, kundze zvanīja Devonas un Kornvolas policijai, lūdzot viņu informēt par sasaldētas pārtikas atkušanas laiku. «Vai mana «Sara Lee» torte saldētavā atkusīs? Cik ilgu laiku tas aizņems?» sieviete jautājusi policijas darbiniekiem.

- Kāds vīrietis zvanīja policijai un pieprasīja, lai tā tiesātu vietējo ķīniešu ēstuvi par krāpniecību. Iemesls šādai prasībai bija fakts, ka viņa maltīte uz mājām tika piegādāta ar 45 minūšu nokavēšanos.

- Pēc sakāves futbolā kāds iereibis «Manchester United» fans zvanīja policijai un pieprasīja viņu savienot ar seru Aleksu Fergusonu (spēlētājs un ilggadējs kluba menedžeris). Kad policija centās paskaidrot, ka šis tālrunis domāts tam, lai ziņotu par noziegumiem, iereibušais kungs paziņoja, ka par noziegumu uzskatāms futbola spēles rezultāts.

- Kāda Kentas iedzīvotāja policiju lūdza sameklēt pazudušu sniegavīru. «Kas gan varēja padomāt, ka kāds piesavināsies manu sniegavīru!» kundze sūdzējās. Kā īpašas pazīmes viņa minēja faktu, ka sniegavīram acu vietā bija iespiestas divas vienas mārciņas monētas.

- Skotijā kāds vīrietis piezvanīja policijai, sūdzoties par divām trokšņainām kaijām viņa mājas ārpusē. «Es vēlos, lai viņas tiktu aizvāktas par miera traucēšanu,» viņš skaidroja.

- Kāds gados jauns anglis izsauca ātro palīdzību, sūdzoties par «spēcīgu sejas asiņošanu». Kad ārsti ieradās, izrādījās, ka jaunietis, iespējams, «nedaudz» pārspīlējis, jo asiņošana bija radusies, viņam izspiežot kādu pumpu.

- Kāda sieviete uzskatīja, ka policijas pienākums ir palīdzēt viņai atrast tuvējo mājas preču veikalu «Homebase». Kad viņa tika informēta, ka šis nevarētu tikt uzskatīts par «nāves vai dzīvības jautājumu», viņa atbildēja, ka ir ļoti uztraukta un «tuvu asarām».

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu