Iznācis «Top Gear» pēdējās sērijas ar Klārksonu reklāmas rullītis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Britu raidorganizācija BBC izdevusi auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») pēdējās sērijas ar vadītāju Džeremiju Klārksonu reklāmas rullīti.

Sērijā būs iekļauti kadri, kas filmēti neilgi pirms Klārksona ķīviņa ar raidījuma producentu, kā rezultātā netika pagarināts viņa līgums. Raidījuma veidotāji nolēmuši trijām sērijām filmēto materiālu apkopot vienā speciālizlaidumā.

Reklāmas rullītis apskatāms pārraides mājaslapā «topgear.com».

Šonedēļ medijos izskanēja baumas, ka «Top Gear» vadīšanu varētu pārņemt britu radio un televīzijas personība Kriss Evanss, taču viņš pats baumas noliedzis.

Tomēr drīzumā iznāks viena Evansa raidījuma «TFI Friday» sērija, kurā viesosies Klārksons. «TFI Friday» tika raidīts no 1996. līdz 2000.gadam.

«Top Gear» tālākais liktenis pēc Klārksona un pārējo divu vadītāju aiziešanas nav zināms. Izskanējušas baumas, ka katru nedēļu raidījumam varētu būt cits vadītājs līdzīgi kā BBC satīriskajā pārraidē «Have I Got News For You».

Klārksons šogad uzstāsies vairākos šovos Lielbritānijā un citās valstīs kopā ar «Top Gear» pārējiem vadītājiem Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju. Lai arī sākotnēji tā tika reklamēta kā «Top Gear» turneja, tagad nosaukums mainīts uz «Clarkson, Hammond and May Live».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu