«Harija Potera» zvaigzne neiztur slavas radīto spriedzi un pievēršas alkoholam (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Filmas «Harijs Poters» zvaigzne Daniels Redklifs ir veiksmīgs aktieris, bet nu jau labu laiku savas dienas velta alkoholam. Aktieris nespēj samierināties ar sava labākā drauga nāvi, slavas radīto uzmanību un nododas alkoholam, jo tikai dzerot nejūt spriedzi un vientulību.

Aktierim Danielam Redklifam ir konstatēti hroniski neiroloģiski traucējumi, kuri ietekmē viņa kustības un atmiņu. Ir mirkļi kad slavenība nespēj pat uzvilkt kurpes paša spēkiem.

Daniels jūt, ka slimība viņu ierobežo ļoti daudzos veidos un viņš nespēj būt tāds pats kā lielākā daļa viņa vienaudžu.

Piedevām ir miris viņa labākais draugs, kura nāvi aktieris nespēj pārdzīvot, vēl slavas uzliktais slogs, cilvēki, kuri vēlas ar viņu draudzēties tikai un vienīgi slavas dēļ, ir izraisījuši aktierim depresiju.

Aktieris jūtas izmantots, izmisis un nesaprot, ko darīt ar savu dzīvi, tāpēc viņš lieto alkoholu, jo tas aizdzen visas domas, liek viņam smaidīt un justies brīvi.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Daniels alkoholu lieto jau no 17 gadu vecuma, sākumā vecāku mājās viņš zaga viņu alkoholu, vēlāk, dzīvojot atsevišķi, vienkārši ikdienā iegādājās šo velnišķīgo dziru.

Alkoholu aktieris lieto ikdienā, kā mēs citi ūdeni.

Foto: TT NYHETSBYRN



Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu