ASV minimāla interese par FIFA sponsorētu filmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Franču filma «Sapņu līga», kurā pašlaik grūtus laikus piedzīvojošā Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) ieguldījusi 27 miljonus dolāru (23,5 miljonus eiro), pirmajās divās izrādīšanas dienās ASV nopelnījusi vien 607 dolārus (530 eiro). Tas, protams, nav nekāds brīnums, jo futbols ASV nav tik populārs kā Eiropā. Filma Eiropā un Krievijā iznāca jau 2014.gadā, nopelnot 170 000 eiro.

Kā vēsta izdevums «Hollywood Reporter», filma pagājušās nedēļas piektdienā savāca 319 dolārus, bet sestdienā 288 dolārus, prognozējot, ka svētdien, iespējams, tās ieņēmumi būtu varējuši sasniegt 1000 dolārus.

Filma tika izrādīta desmit kinoteātros lielākajās ASV pilsētās, bet, piemēram, Fīniksā divu dienu laikā uz to pārdota tikai viena filma deviņu dolāru vērtībā.

«Sapņu līga» vēsta par FIFA vēsturi. Tajā franču aktieris Žerārs Depardjē, kuram piešķirta Krievijas pilsonība, atveidojis organizācijas dibinātāju Žilu Rimē, bet Tims Rots - līdzšinējo tās prezidentu Zepu Blateru.

Kā zināms, FIFA šobrīd iekūlusies pamatīgos skandālos, kas saistīti ar korupciju, kas licis tās ilggadējam prezidentam Blateram pavēstīt par aiziešanu no amata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu