Vai vīriešiem arī mēdz būt mēnešreizes? (51)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Kāpēc tu uz mani bļauj?» esot jau tuvu asarām, savam vīram kliedzu pretī. Mans vīrs it kā mazliet satrūkās, bet tāpat ar dusmu liesmām acīs no visa spēka aizcirta guļamistabas durvis. No rīta atkal viss bija kā parasti – rīta buča, kopīgas brokastis un laba vēlējumi, dodoties uz darbu... Kas notiek?

Gadījumos, kad Ēriks (mans vīrs) sāk uzvesties, atļaušos teikt, kā mazs zēns, es sev jautāju – vai patiešām arī vīriešiem uznāk kādi hormonāli traucējumi, kad viņu uzvedība mainās par 180 grādiem? Vārdus «hormonālie traucējumi» lūdzu neuztvert burtiski, bet šajos brīžos, palūkojoties uz viņu no malas, nekas cits man nenāk galvā. Visnesaprotamākais, ka pēc kārtējās durvju ciršanas, trauku lidināšanas pret sienu, dūres triekšanu galdā un kliegšanu uz mani (šajā darbībā fantāzija viņam strādā vareni) jau pēc pāris stundām viss kā nebijis.

Mans mīļotais ir atgriezies... Jā, es saprotu, katram ir tiesības uz vājuma brīdi vai agresiju, bet

vai vienmēr tam visam ir jānāk pār manu galvu?

Esi taču vīrietis, saņemies! Vai arī pārkāp pāri savam vīrišķības etalonam un izrunājies ar mani, ja tev ir kādas problēmas! Bet nē, šķiet, Ēriks to nekad pat necentīsies darīt. Sākumā es šos pārmetumus un balss pacelšanu pret mani uztvēru ļoti personiski un centos situāciju analizēt. Manā galvā mijās visas iespējamās situācijas, kas varētu būt cēlonis viņa neadekvātajai uzvedībai.

Problēmas darbā, pēkšņs naudas izsīkums, veselības pasliktināšanās, narkotikas vai vienkārši nesaskaņas ar draugiem... Varbūt vaina ir manī? Bet varbūt tā ir cita sieviete? Visas manis rastās atbildes uz šiem jautājumiem bija negatīvas.

Ar viņu viss ir kārtībā! Tikai šo teikumu viņš nezin kāpēc man vienmēr iekliedz sejā...

Ja godīgi, esmu jau pagurusi analizēt to, kas notiek viņa galvā. Tomēr rokas neesmu vēl nolaidusi, lai šo problēmu atrisinātu, jo Ēriks man ir dārgs un mīļš cilvēks, kuru nevēlos pazaudēt. Es vēlos izprast, ko darīt – mēģināt ar viņu rast iespēju visu pārrunāt vai vienkārši likt viņu mierā...

Ja arī tev ir sirds pilna, droši raksti: woman@tvnet.lv (ar norādi: grēksūdze) un mēģināsim kopā rast atrisinājumu vai dalīties pieredzē!

Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu