Melisas Makārtijas komiskais «Spiegs» iekaro ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros veiksmīgi startējusi viena no šās vasaras gaidītākajām komēdijām «Spiegs» («Spy»), kurā galvenās lomas atveido Džeisons Stethems, Džūda Lovs un Melisa Makārtija, ziņo «collider.com». Latvijas kino filmu rāda jau no 5. jūnija.

Kinostudijas «20th Century Fox» un režisora, producenta, scenārija autora Pola Feiga («Bridesmaids», «The Heat», «I Am David») jaunākā komēdija nedēļas nogalē iekasējusi 30 miljonus dolāru.

Anotācija: Sjūzena Kūpere visu mūžu sapņojusi kļūt par slepeno aģenti un pat sāka strādāt CIP, taču viņai tā arī neizdevās kļūt par spiedzi. Kad kodolbumbas atrašanas misijā viens no labākajiem aģentiem piedzīvo neveiksmi, CIP uzzina, ka teroristu vadības rīcībā ir nokļuvusi informācija par visiem esošajiem slepenajiem aģentiem. Nekas cits neatliek, kā piesaistīt kādu, par kura eksistēšanu neviens nezina, – izvēle krīt uz Sjūzenu Kūperi, bet vai viņa tiks galā ar tik grūtu uzdevumu?

Pagājušās nedēļas līderis - asa sižeta drāma «Sanandreasa lūzums» (San Andreas), kas vēsta par postošu zemestrīci Kalifornijā, - noslīdējis uz 2. vietu (26,4 miljoni). Mīnus 52%.

Anotācija: Kad divu ģeoloģisko plātņu sakustēšanās Sanandreasa lūzuma zonā izraisa 9 balles spēcīgu zemestrīci Kalifornijā, glābēju helikoptera pilots kopā ar šķirto sievu dodas no Losandželosas uz Sanfrancisko, lai glābtu savu vienīgo meitu. Tomēr briesmu pilnais ceļojums uz ziemeļiem ir tikai sākums un, kad šķiet, ka ļaunākais jau ir aiz muguras, katastrofas apmēri tikai pieaug...

Lomās: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson, Paul Giamatti, Kylie Minogue.

3. vietā šausmu trilleris «Astrāls: Sākums» («Insidious Chapter 3»). Šī populārās šausmu filmu sērijas «Astrāls» trešā daļa jau neoficiāli tiek dēvēta par vienu no baisākajiem kino stāstiem, kāds pēdējos gados vispār ir uzņemts. Prestižajā Palmspringsas starptautiskajā kino festivālā gada gaidītākās šausmu filmas režisors Lī Vonels tieši ar savu jaunāko veikumu uzvarēja «Uzmanības vērto režisoru» kategorijā.

Galvenās lomas filmā «Astrāls: Sākums» atveido aktieri Stefānija Skota, Dermots Malrunijs un Līna Šeja. Uz kino ekrāna, tāpat kā iepriekšējās divās šīs šausmu filmas daļās, ir redzams arī pats filmas režisors Lī Vonels.

Diemžēl filmai «Entourage» («Svīta»), kas balstās uz tāda paša nosaukuma seriālu, nav klājies labi - tikai 4. vieta un 10 miljoni.

5. vietā ar 7,9 miljoniem asa sižeta filma «Trakais Makss: Skarbais ceļš» («Mad Max: Fury Road»). Populārajā kino portālā «Rotten Tomatoes» šis austrāliešu režisora Džordža Millera veikums tiek dēvēts pat par gada labāko notikumu asa sižeta filmu žanrā, un tas īpaši tika godināts Kannu kinofestivālā.

Foto: publicitātes

Muzikālās filmas «Pirmklasīgās» turpinājums «Pirmklasīgās 2» («Pitch Perfect 2») noslīdējis uz 6. vietu ar 7,6 miljoniem, bet aizpagājušās nedēļas līderis - filma «Rītdienas zeme» («Tomorrowland»), kurā vienu no galvenajām lomām atveido Džordžs Klūnijs, noslīdējis uz 7. vietu (7 miljoni).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu