Nepilnu mēnesi pēc kāzām izšķīrušās «WNBA» basketbolistes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Divdesmit deviņas dienas pēc laulībām un divas dienas pēc paziņojuma, ka pāris gaida bērnu, laulību šķiršanas pieteikumu iesniegusi Britānija Grinere, kura vēlas šķirties no sievas Glorijas Johansones.

Britānija sapratusi, ka laulības bijusi kļūda, un vēlējās no kļūdas atbrīvoties, vienkārši anulējot laulību, kam piekritusi viņas sieva, kura ir bērna gaidībās.

Laulības anulēšanas iesniegumā Grinere izteikusies, ka vēlas šķirties, jo gandrīz ar varu piedabūta apprecēties un jau no paša sākuma to māca lielas šaubas par precēšanās nepieciešamību.

Tāpat Grinere paziņojusi, ka nav zinājusi, ka Glorija mēģina tikt pie bērna, un nevēlas uzņemties tik lielu atbildību.

Foto: Instagram

Otra sieviete joprojām mīl Britāniju un atteicās no karjeras, lai varētu iznēsāt pāra pirmo bērnu, kurš iegūts, pateicoties mākslīgajai apaugļošanai.

Glorijai nebija ne jausmas, ka viņas sievu māc šaubas un viņa vēlas anulēt laulību un to pamest.

Nu Glorijai būs pašai jātiek galā ar grūtniecību, bērna dzimšanu un jāatrod visi spēki, lai, esot vientuļā māte, spētu atgriezties basketbola laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu