1.jūnija vakarā gaidāms Labestības dienas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šā gada 1.jūnijā norisināsies LNT, Swedbank, Rimi un Ziedot.lv organizētās labdarības akcijas Labestības diena noslēgums. Visas dienas garumā gan mazie, gan lielie tiek aicināti piedalīties radošās aktivitātēs pie Kongresu nama vai sekot tām līdzi tiešraidēs kanālā LNT. Pēc aktīvi pavadītas dienas Latvijā iemīļoti mūziķi un grupas dāvās sirsnīgu Labestības dienas noslēguma koncertu. Piedalieties Labestības dienas aktivitātēs un palīdziet piepildīt bērnu sapni runāt, staigāt un pilnvērtīgi dzīvot. Tiekamies Labestības dienas noslēguma pasākumā 1.jūnijā pie Kongresu nama un vakarā 21:00 koncertā kanālā LNT.

Iesaistieties Labestības dienā!

Labestības dienas noslēguma pasākumā jau no plkst. 10.00 visi Latvijas iedzīvotāji ar priecīgu prātu un labām domām tiek aicināti doties uz Rīgas Kongresu namu. Pie tā darbosies Ziedot.lv labestības tirdziņš, kurā pret ziedojumiem būs iespējams iegādāties dažādus Labestības dienas suvenīrus, piemēram, krūzītes, saldumus un citas burvīgas lietas. Mazākie apmeklētāji varēs ļauties dažādām aizraujošām un interesantām aktivitātēm – pārvērsties par pasaku varoni bērnu grima darbnīcā, izklaidēties zīmēšanas studijā vai izlēkāties piepūšamajās atrakcijās. Ikviens tiek aicināts piedalīties arī dažādās radošās aktivitātēs. Lielākie apmeklētāji varēs paveikt labu darbu un ziedot Asinsdonoru centra punktā, kurš visas dienas garumā darbosies pie Kongresa nama. Paralēli dienas aktivitātēm uzstāsies bērnu un jauniešu vokālā studija Zvaigžņu sala, bērnu vokālā studija Knīpas un knauķi, Baumaņu ģimene, Andris Kivičs, Miks Dukurs ar grupu, Agnese Rakovska, Kaspars Antess, Vita Baļčunaite un citi mākslinieki.

LNT tiešraidē sirsnīgs koncerts

Labdarības akcijas noslēguma dienā tiešraides no Kongresu nama būs vērojamas arī kanālā LNT, pirmais pieslēgums gaidāms raidījuma LNT brokastu laikā, bet nākamie – 12:10, 14:40 un 19:45. Savukārt 21:00 LNT tiešraidē varēs vērot īpašu Labestības dienas noslēguma koncertu. Tajā uzstāsies Lauris Reiniks, Marts Kristiāns Kalniņš un grupa Raxtu Raxti, grupa PeR, Andris Keišs, Sējānu ģimene un citi iemīļoti mākslinieki. Šā koncerta laikā ikvienam būs iespēja aprunāties ar LNT studijā esošajām Latvijā cienītām personībām, zvanot uz labdarības tālruni 90006383 (cena par zvanu 1,42 eiro). Lai aprunātos ar ziedotājiem pie labdarības telefona, studijā atradīsies daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kā Regīna Devīte, Jānis Skutelis, Aina Poiša, Artūrs Mednis, Binnija, Andris Bulis un citi.

Piepildīsim bērnu sapni!

«Labestības dienā aicinu ieklausīties savās sirdīs un rast tajās līdzcietību, iejūtību un dāsnumu! Mūsu katra spēkos ir nepalikt vienaldzīgiem un sniegt atbalstu un cerību smagi slimiem bērniem un viņu ģimenēm. Un to izdarīt ir tik viegli – atnākot uz Labestības dienas pasākumiem pie Kongresu nama un skatoties koncerta tiešraidi LNT ēterā,» stāsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Ikviens var palīdzēt Esterei runāt, Āronam runāt un staigāt, Megijai pilnvērtīgi dzīvot un Martai staigāt. Lai tas izdotos, kopumā nepieciešami 50 313 eiro. Ziedot var portālā www.ziedot.lv, veikalos Rimi un Supernetto, Swedbank internetbankā un filiālēs, kā arī zvanot uz maksas numuru 9000 6383 (zvans 1,42 eiro, t.sk. PVN).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu