Lipmans: Nolanam par darbu izlasē lieku atzīmi 6 (82)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

«Viņam ir ļoti laba pieeja darbam, rada atmosfēru. Viņš nekliedz uz spēlētājiem, kā to dara treneri Krievijā. Sešas balles viņam var dot par paveikto darbu izlasē,» vērtējot Teda Nolana paveikto pie Latvijas nacionālās hokeja komandas stūres, LTV7 raidījumam «Sporta studija» sacīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Lipmans uzsvēra, ka abu starpā nekad nav bijuši konflikti, izņemot, kad Nolans neieradās uz pārbaudes spēlēm «Arēnā Rīga» ar Krievijas valstsvienību. Toreiz Nolans esot solījis, ka būs kopā ar Latvijas valstsvienību, taču neieradās.

«Viņš bija viens no dārgākajiem treneriem Latvijas izlasē,» sacīja Lipmans, nevēloties nosaukt summu, kādu Kanādas speciālists pelnīja.

Pagaidām LHF vadība īpaši nesteidzas ar jauna galvenā trenera meklējumiem izlasei. Pašlaik notiek kandidātu izskatīšanas atlase. Lipmans minēja Ziemeļamerikas un Skandināvijas speciālistus, konkrētus vārdus nesaucot.

Komentāri (82)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu