«Dirty Deal Teatro» rīko 24 stundu ilgu biļešu tirdzniecības akciju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties 2014./2015. gada teātra sezonas noslēgumam, neatkarīgais teātris «Dirty Deal Teatro» no šodienas plkst. 12 līdz rītdienas plkst. 12 rīko biļešu tirdzniecības akciju, kuras laikā biļetes uz visām jūnija izrādēm maksās četrus eiro. Kā informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne, biļetes ar atlaidi varēs iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā «www.bilesuparadize.lv».

5. jūnijā plkst. 21 un 6. jūnijā plkst. 19 būs skatāma režisora un dramaturga Andra Kalnozola izrāde «Mazie jautājumi», kurā spēlē Ivars Krasts, Jurģis Spulenieks, Andrejs Možeiko, Kristaps Ķeselis, Aleksandrs Radzevičs. Tā ir izrāde-terapijas seanss, kurā tiek risināti tādi mazi jautājumi kā «kur skatīties, kad kāds ilgi kaut ko stāsta», «kā iepazīties ar draudzenes vecākiem» utt., lai nonāktu pie lielās atbildes.

Režisora Ģirta Šoļa «Dienas varonis» būs skatāms 3. jūnijā un 9. jūnijā plkst. 19. Tā ir melnā komēdija ar cilvēkiem un lellēm, kuras pamats veidojies no ironiskām atziņām, kas dzimušas masu medijos pārraidīto šovu, raidījumu un reklāmu iespaidā, lai izpētītu, cik vērtas ir patiesas emocijas, cik viegli cilvēks pakļaujas provokācijām un cik tālu to ir ētiski izmantot. Izrādē spēlē Kristians Kareļins, Katrīna Albuže, Madars Zvagulis un Aleksejs Geiko.

Jaunā režisora Georgija Surkova izrāde «Savā vietā» ir dokumentāla teātra izrāde, kurā spēlē Dmitrijs Petrenko, Dana Čerņecova un Kaspars Zāle, bet izrādes dramaturģiju pēc dažādu bijušo un esošo Latvijas iedzīvotāju stāstiem veidojis Ivo Briedis. Izrāde ir kā platforma, kur satikties dažādu cilvēku viedoklim, kas nekad nebūtu to izdarījuši dzīvē, un šajā sarunā dzimst jaunas atziņas par savu vietu Latvijā un pasaulē. Izrādes norisināsies 11. jūnijā un 13. jūnijā plkst. 19.

Jāņa Sniķera bakalaura darbs «Slepkava», kas «Dirty Deal Teatro» būs skatāms 2. jūnijā un 4. jūnijā plkst.19, tapis pēc Reja Bredberija stāsta motīviem. Autora pirms 50 gadiem radītā antiutopija pārsteidzoši precīzi ataino mūsu šodienu. Tehnoloģijas ir neticami ātri un neaizvietojami iekļāvušās mūsu ikdienā, vēl vairāk - tās ir kļuvušas par mūsu iekāres objektiem. Izrādē spēlē Āris Matesovičs, Rūdolfs Baltiņš, Mārcis Ziemiņš un Rūdolfs Kugrēns.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu