Par spīti saltam vējam, pludmales bāra atklāšanā dāmas izrāda vasaras tērpus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

5.jūnijā vasaras sezonu sāka pludmales bārs «Diwalli», kuru var atrast Dzintaru pludmalē. Par spīti drēgnajam vējam viesi prata sasildīties un atpūsties uz nedēdu.

Dodoties Jūrmalas virzienā, daudzi viesi priecājās, ka beidzot būs iespēja pabūt pie jūras, pastaigāties, saņemot saules staru glāstus, un mierīgi izdzert kādu kokteili.

Nokļūstot pludmalē un sajūtot drēgnās vēja brāzmas, daudzi noskuma un steidza noslēpties pie kādas no bāra sienām, bet daudzi centās ignorēt vēju un atpūtās, kā bija ieplānojuši.

Tērpu izvēlē dāmas bija vadījušās dažādi, bija tādas, kuras uz vasarīgām kleitiņām vilka pat lapsādas apmetņus, saprotot, ka vēlāk vakarā nebūs tik silti kā pa dienu, bet bija dāmas, kuras ieradās vasaras kleitiņās un vēlāk centās sasildīties ar kāda džentlmeņa žaketi vai pledu.

Vakara vadītāja loma bija uzticēta vienmēr pozitīvajam, smaidīgajam Roberto Meloni, kurš vadīja bārmeņu šovu, kurā aktīvi piedalījās arī uzņēmēja Kristīne Lindenblate, kura beigu beigās izveidoja garšīgāko kokteili un pārspēja savus konkurentus.

Tāpat Roberto vadīja arī apakšveļas zīmola «Rosme» modes skati, kur meitenes demonstrēja gan apakšveļu, gan peldkostīmus. Pat meiteņu pārliecinošā defilēšana daudziem viesiem lika vēlēties apsegt jaunās dāmas ar plediem.

Ar muzikālo noformējumu parūpējās vienmēr lieliskais Ivo Grīsliņš-Grīslis ar savu pavadošo sastāvu, kuri izpildīja ikvienam iemīļotas, romantiskās dziesmas.

Dodoties uz šo izklaides vietu, jāatceras, ka viesiem ir atļauts smēķēt pie galdiņiem un, pateicoties vējam, ikviens viesis, to vēlas vai ne, atrodas vieglā dūmu mākonī.

Viesu vidū bija tādi cilvēki kā dziedātāja Laura Raila, dziedātāja Olga Rajecka, uzņēmēja Svetlana Leva, uzņēmēja Marika Ģederte, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, deju pasniedzēja Viola Abramova-Mailīte un viņas vīrs Rihards Mailītis, dejotāji Valdis Škutāns un Viktors Haritonovs, dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika, TV raidījuma «Degpunktā» vadītāja Ieva Brante un citi.

Ciemiņi uzkavējās skaistajā piejūras atpūtas vietā līdz pat tumsai un pēc tam laimīgi, svaigu gaisu saelpojušies devās atpakaļ uz Rīgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu