Modeles Adrianas Limas vīrs vēlas izlīgt ar sievu (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Marko Jaričs nevēlas šķirties no savas sievas, modeles Adrianas Limas un dara visu, lai pāris izlīgtu. Vīrietis nevēlas zaudēt ģimeni un ir gatavs samierināties pat ar sievas greizsirdības lēkmēm.

Basketbola zvaigzne jau sen vairs neseko līdzi dzeltenajai presei un tam, ko tā raksta, bet to nevarētu teikt par viņa sievu. Adriana seko līdzi dažādām runām dzeltenajā presē un vēlāk to visu izgāž pār vīra galvu.

Tas ir iemesls, kāpēc pāris vēlas šķirties, jo nespēj uzticēties viens otram un rada dažādas negācijas viens otra dzīvē.

Foto: TT NYHETSBYRN

Jaričs ir pateicīgs Adrianai par trīs bērniem un nevēlas būt šķirts no sievas vai bērniem. Lai būtu kopā ar mīļoto, viņš pat ir gatavs samierināties, ka sieva nepārtraukti pārbauda viņa telefonu.

Pāris pavada daudz laika ar bērniem, un nu Marko tiekas arī ar sievu, jo ir izlēmis, ka vēlas saglabāt attiecības par spīti visam.

Foto: TT NYHETSBYRN

Vīrietis jau ir lūdzis sievai otro iespēju un gaida, ko viņa izlems.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu