Elenas Peidžas lielākais bieds ir mati, kuri aug intīmās vietās (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktrise Elena Peidža jau no bērnības ir ieviesusi speciālas dienasgrāmatas, kurās pieraksta visus savus sapņus. Kā izrādās, aktrises lielākās bailes ir mati, kuri aug intīmās zonās.

Sapnī parasti viņa gatavojas filmēšanai un, paskatoties uz leju, pamana, ka viņas intīmās zonas mati ir izauguši kā vīrieša bārda un, augot uz augšu, apsedz viņas krūtis. Elenai nav ne jausmas, ko šis sapnis nozīmē, bet tas atkārtojas laiku pa laikam.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Otra lieta, kura aktrisei bieži vien rādās sapņos, ir dziedātājs Džastins Bībers. Parasti sapnī aktrise ar dziedātāju atrodas viņa Kanādas mājā un Džastina mamma viņiem piedāvā jauniešu mīļāko ēdienu. Tas Peidžai liekas dīvaini, jo viņa nepazīst Bīberu.

Sapņos aktrise nekad nebaidās, ka viņu kāds varētu piekaut vai viņai būtu jākaujas, bet viņai ir jautrs atgadījums, kas noticis dzīvē.

Viņas mīļotā meitene pārzina cīņas mākslu, meitenes restorānā apspriedušas paņēmienus un oficiants piedāvājis izmēģināt pret viņu kādu no šiem paņēmieniem, piedāvājuma rezultātā jaunā sieviete ar vienu sitienu vīrieti nogāzusi zemē.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu