Psiholoģes lomas dēļ Anistonei bija kardināli jāmaina izskats

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ balvas «Zelta globuss» saņēmēja Dženifera Anistone būs redzama jaunā komēdijā «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» («She's Funny That Way»). Gatavojoties ekscentriskās psiholoģes lomai, 45 gadus vecajai aktrisei bija kardināli jāmaina izskats. Kopš 1994. gada, kad aktrise kļuva populāra, filmēdamās seriālā «Draugi», Dženifera Anistone nēsāja ar celiņu pāršķirtus matus. Garie, taisnie un gaišie mati bija neatņemama aktrises tēla daļa, viņas valdzinājums. Loma jaunajā filmā lika Holivudas zvaigznei izvēlēties nopietnāku stilu.

Komēdijas «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» darbības centrā ir iesācēja aktrise (Imodžīna Pūtsa), kas cenšas dabūt lomu Brodvejas izrādē. Arvien lielākā jezgā tiek ierauti vairāki pāri un vientuļnieki. Tad arī uzrodas Dženifera Anistone psiholoģes Džeinas lomā – viņai jāpalīdz pretrunīgu jūtu plosītajiem cilvēkiem.

Skaidrs, ka tādā lomā Dženiferai Anistonei bija jāizskatās nopietnākai nekā parasti. Blondīne ir kļuvusi par šateni ar poniju, un mati ir daudz īsāki. Jauno frizūru papildina arī brilles – tās jau agrāk ir rotājušas Dž.Anistones tēlu. Novērtēt pārmaiņas varēsiet paši – komēdija «Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā» jau tiek demonstrēta Latvijas kinoteātros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu