«X-cilvēki» pārņem vadību ASV (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Filma «X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas» pārliecinoši ieņēmusi pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros, bet tuvākie sekotāji sagādā zināmu vilšanos, ziņo «kinokino.lv»

Savā pirmajā nedēļas nogalē «X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas» iekasējusi 90,7 miljonus. Tas atpaliek no oriģinālās triloģijas iespētā, taču pārliecinoši pārspēj pēdējās divas franšīzē iznākušās filmas. Globālā mērogā iekasēti jau vairāk nekā 260 miljoni, kas ir izcils sniegums.

Anotācija: X-cilvēku komanda cīnās par savas sugas izdzīvošanu divos periodos filmā «X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas». Jau iemīļotie personāži no zināmās «X-cilvēku» triloģijas apvieno spēkus ar jaunākiem sugas brāļiem no filmas «X-cilvēki: Pirmā klase», lai episkā cīņā mainītu pagātni un izglābtu nākotni.

Noskaties galvenās lomas atveidotāja Hjū Džekmena sveicienu Latvijas faniem:

Smags ieņēmumu kritums bijis grāvējam «Godzilla». Iekasēti tikai 31,4 miljoni (prognozēti tika vismaz 40), ko, protams, lielā mērā sekmēja šīs nedēļas līderis. Kopā pirmajās desmit dienās iekasēti gandrīz 150 miljoni.

Foto: publicitātes

Neveiksmīgs starts padevies Adama Sandlera komēdijai «Kopā pret paša gribu» («Blended»). Iekasēti tikai 14,2 miljoni. Tas ievērojami atpaliek no Sandlera zelta standarta un, iespējams, liks viņam pievērsties savu filmu sīkvelu veidošanai, jo šis manevrs vienreiz jau ir nesis augļus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu