Brūsa Dženera realitātes šovs iznāks jūlijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Telekanālā «E!» jūlijā iznāks olimpiskā zelta medaļnieka Brūsa Dženera realitātes šovs, kurā atspoguļota viņa dzīve pēc pārtapšanas par sievieti.

Realitātes šovam «I am Cait» būs astoņas sērijas, katra no tām būs stundu gara. Pirmā sērija iznāks 26.jūlijā, trešdien informēja izklaides televīzijas kanāls.

Šovs «atspoguļos viņas dzīvi kā transseksuālai sievietei un stāstīs par viņas «jaunā normālā» meklējumiem», teikts «E!» paziņojumā.

Realitātes šovs pievērsīsies arī tam, kā Dženera lēmums ietekmējis ģimeni un citus tuvos cilvēkus.

Dženers, kurš 1976.gada vasaras olimpiskajās spēlēs Monreālā ieguva zelta medaļu desmitcīņā, pēdējos gados atkal kļuva slavens ar piedalīšanos ģimenes realitātes šovā «Keepin Up With the Kardashians». Viņš ir Kimas Kardašjanas patēvs.

Šonedēļ iznāca žurnāla «Vanity Fair» numurs ar Dženeru sieviešu drēbēs un virsrakstu «Call me Caitlyn» («Sauciet mani par Keitlinu»).

«Brūsam vienmēr bija jāmelo,» reklāmas rullītī žurnāla mājaslapā sacīja 65 gadus vecais Dženers. «Keitlinai vairs nav nekādu noslēpumu. Tikko iznāks «Vanity Fair» jaunais vāks, es būšu brīvs.»

Kā jau ziņots, Dženers aprīlī sarunu šovā telekanālā ABC pirmoreiz paziņoja, ka vēlas kļūt par sievieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu