Skaistulei Džolijai aprit 40!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise un režisore Andželīna Džolija šodien, 4.jūnijā, svin savu 40. dzimšanas dienu. Džolija šobrīd tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām un skaistākajām sievietēm visā pasaulē.

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija ir saņēmusi trīs «Zelta Globusu» balvas, divas Ekrāna Aktieru ģildes balvas un vienu «Oskaru».

Džolija ir precējusies ar amerikāņu aktieri Bredu Pitu, abiem ir seši bērni.

Pirms neilga laika aktrise pārsteidza ar savu drosmīgo paziņojumu par to, ka viņai izoperētas olnīcas un olvadi, lai samazinātu iespēju saslimt ar vēzi.

Andželīna šo operāciju plānojusi jau ilgi, tomēr pirms apmēram diviem mēnešiem ārsti konstatēja, ka vienā viņas olnīcā izveidojies labdabīgs audzējs, kas, pēc ārstu domām, varētu būt agrīna vēža pazīme.

«Es izjutu to, ko tūkstošiem sieviešu jau noteikti ir izjutušas. Teicu pati sev, lai nomierinos un esmu stipra, ka man nav iemesla uzskatīt, ka neredzēšu, kā izaug mani bērni, vai ka nesatikšu savus mazbērnus,» Džolija paziņoja emocionālā rakstā izdevumam «New York Times».

Savas karjeras laikā viņa strādājusi ne tikai par aktrisi, bet arī kino režisori un šobrīd darbojas kā Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) labās gribas vēstniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu