Seriāla «Bafija pret vampīriem» aktieris ārstējas no alkoholisma, narkotiku atkarības un depresijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Twitter

Televīzijas seriāla «Buffy The Vampire Slayer» («Bafija pret vampīriem») aktieris Nikolass Brendons iestājies rehabilitācijas klīnikā, kur ārstēsies no alkoholisma, narkotiku atkarības un depresijas.

44 gadus vecais aktieris spēlēja Ksanderu Herisu. Viņš filmējies gandrīz visās «Buffy The Vampire Slayer» sērijās, kas iznāca no 1997. līdz 2003. gadam.

Kopš pagājušā gada oktobra Brendons ticis aizturēts trīs reizes par tīšu īpašuma bojāšanu, zādzību lielā apmērā un bojājumu nodarīšanu.

«Šodien Nikijs ar profesionālās komandas, draugu un ģimenes atbalstu iestājās rehabilitācijas klīnikā Kalifornijā, lai ārstētos no depresijas, alkoholisma un narkotiku atkarības. Viņš sper nepieciešamos soļus, lai uzlabotu veselību un dzīvotu veselīgu dzīvi,» teikts paziņojumā Brendona kontā sociālajā tīklā «Facebook».

«Viņš jau kādu laiku apzinās savas problēmas,» norāda aktiera pārstāvis. «Ar katru jaunu pārbaudījumu viņš arvien labāk saprot, kas jādara, lai atbrīvotos no šiem šķēršļiem un turpinātu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Kopš aresta oktobrī Nikijs ir izmēģinājis vairākas ārstēšanas metodes, tostarp psihoterapiju un rehabilitāciju bez iestāšanās klīnikā. Taču viņš ir sapratis, ka viņam vajadzīgs garāks pārtraukums un slimības apslēpto cēloņu ārstēšana.»

Brendons plāno atgriezties no rehabilitācijas klīnikas vasaras beigās.

Kopš 2007.gada Brendonam ir regulāra loma amerikāņu policistu seriālā «Criminal Minds». Līdz šim viņš spēlējis 21 seriāla sērijā.

Viņam bijušas nelielas lomas arī tādos televīzijas seriālos kā «Private Practice», «Faking It» un «Without A Trace».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu