Daugavas koncertzālē ar pirmatskaņojumiem uzstāsies Igo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 4. jūnijā, plkst.20 Rīgā, Daugavas koncertzālē, notiks mūziķa Igo koncerts, informē koncertzāles sabiedrisko attiecību menedžere Vivita Leismane.

Viņa stāstīja, ka Igo uzstāšanās koncertzālē ir īpaša, jo mūziķis koncertzālē uzstājies tās atklāšanā. Īpaši veidotu koncertu Igo sniedzis arī pagājušajā vasarā. Koncertā ceturtdien mūziķis izpildīs gan labi zināmas dziesmas, gan jaunu dziesmu pirmatskaņojumus.

Koncertā skanēs kompozīcijas no topošā cikla «Ūdens», kura komponists ir Mārtiņš Brauns. Dziesmu cikla «Ūdens» pirmatskaņojums un pats albums gaidāms septembrī.

Igo izpildīs arī savas pazīstamākās un iemīļotākās dziesmas, kā arī dziesmas no Igo veidotajiem cikliem «Uguns», kuru viņš veidojis kopā ar komponistu Jānis Strazdu, kā arī «Zeme», kas tapsi kopā ar Valtu Pūci.

Kopā ar Igo uz Daugavas koncertzāles skatuves kāps ģitārists Armands Alksnis, taustiņinstrumentālists Juris Kristons, kā arī bundzinieks Ilvars Manfelds.

Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu