Gaišā dienas laikā apzog «Dinner in the sky»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

3.jūnijā par spīti brāzmainajam vējam «Dinner in the sky» turpināja darboties un iepriecināt cilvēkus. Pusdienu ēšana bija mazliet ekstrēmāka, bet tas tikai sagādāja papildu smaidus un prieku, tiekot atkal uz zemes.

3.jūnijā pusdienas viesiem gatavoja Rojs Salomons Kaseress (Roy Caceres), pavārs ir strādājis restorānos, kuriem ir piešķirtas «Michelin» zvaigznes, tas nozīmē, ka restorāni piedāvā īpaši kvalitatīvu ēdienu. Pirms maltītes tika prezentēta jauna universāla garšviela, kura izgatavota Latvijā.

Pēc pavāru domām, tieši pateicoties šai garšvielai, Latvija ieies vēsturē un ikviens to atcerēsies.

Šādu informāciju prasmīgi no scenārija nolasīja šarmantais aktieris Andris Bulis.

Par to varēja pārliecināties ikviens no viesiem; tiklīdz garšaugs tika atnests un prezentēts, ieradās trīs vīrieši pavāru tērpos, kuri vēlējās to nozagt vai apēst, piedraudot viesiem nodurties ar dakšiņu, ja kāds izkustēsies no vietas.

Beigu beigās pavāri aizbēga prom un, kamēr tika saukta policija, viesiem bija jādodas pie galda un drošības nolūkos jāceļas debesīs.

Tā kā vējš bija sasniedzis gandrīz normu, kad vairs gaisā pacelties nedrīkstētu, ikvienam bija iespēja izbaudīt lidojošus salātus, kuri jātur ar dakšiņu, šampanieša glāzes, kuras vēlams pieturēt ar roku, un nemitīgu cīņu ar matiem, lai tos nepūstu sejā.

Par spīti šķēršļiem viesi labprāt baudīja lapu tako, skumbriju ar kūpinātu krēmu un kraukšķīgās zemeņu putas. Visiem trim ēdieniem vienojošā sastāvdaļa bija piparmētra.

Lai visu padarītu vēl ekstrēmāku, pēc pailgām debatēm «Dinner in the sky» piekrita pacelt ciemiņus maksimālajā augstumā, tas notika pēc pusdienām, jo tik lielā augstumā ēdienu nebūtu iespējams baudīt, tas pirms nokļūšanas mutē jau ļautos vējam.

Ekstrēmās pusdienas baudīja režisors Regnārs Vaivars, aktieris Andris Bulis, hokejists Miks Indrašis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu