Lingita atgriežas mūzikā ar jaunu, relaksāciju veicinošu singlu (161)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas šova «O!Kartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu savā vārda dienā, 22.maijā, faniem uzdāvināja jaunu dziesmu. Dziesma ir kā gabaliņš no svētku tortes visiem atbalstītājiem, kuri atcerējās jauno mākslinieci apsveikt svētkos.

Šova «O!Kartes skatuve» dalībniece Lingita Lina Bopulu savā vārda dienā 22.maijā piedāvā jaunu dziesmu «Lietus līst». Jauniete uzsver, ka dziesma ir kā gabaliņš no svētku tortes atbalstītājiem par apsveikumiem vārda dienā, kurus viņa saņēmusi ne tikai virtuālajā vidē, bet arī dzīvē.

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir Valērijs Cīrulis, grupas «Dzelzs vilks» dalībnieks. Kurš uzskata, ka saplūstot ar dabu un nonākot harmonijā, bieži mēs rodam dvēseles spēku. Lietus ir tas, kas liek domāt par sapņiem, cerībām, tas palīdz aizskalot skumjās domas... Lietus iedvesmo, skatoties uz to, rodas vēlme piepildīt savus sapņus.

«Pēdējā laikā dvēseles spēku man sanāk smelties dabā. Patīk atpūsties pie dabas, īpaši pie ūdens - ezera, upes vai jūras. Esmu iemācījusies apvienot atpūtu svaigā gaisā ar lietderīgo, tāpēc pēdējā laikā grāmatas lasu pie dabas krūts,» stāsta Lingita.

Lietus Lingitai līdzīgi kā dziesmas autoram saistās ar sapņiem un cerībām. Dziesmas noskaņa ir relaksējoša, mierīga, tā palīdz dziedātājai sakārtot domas un rast mieru sevī.

Lingitai muzikālās aktivitātes pašlaik ir otrajā plānā, studijām ir nozīmīgāka loma jaunietes dzīvē. Bet savos svētkos - kalendārā neierakstīto vārdu dienā - savus atbalstītājus, kā arī sekotājus jauniete ir nolēmusi iepriecināt ar jaunu dziesmu.

Komentāri (161)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu