Dzintaru koncertzālē uzstāsies itāļu dziedātājs Al Bano

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

18. augustā ar īpašu koncertu Latvijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies itāļu dziedātājs Al Bano, informē koncerta organizatoru pārstāve Elīna Dumpe. Viņa pastāstīja, ka Al Bano mūziku caurvij mīlestība un cieņa pret opermūziku, kā arī romantiskas un karstasinīgas notis, kuras iemīļojusi visa pasaule viņa balādēs - «Felicita», «Ci sara», «Nel sole» un daudzās citās.

Neraugoties uz savu pieklājīgo vecumu, Al Bano vēl joprojām aktīvi koncertē visā pasaulē. Dzintaru koncertzālē viņš uzstāsies kopā ar autentisku itāļu mūzikas pavadošo grupu.

Mūziķis pasaulē ir pārdevis vairāk nekā 165 miljonus albumu. Viņš ir audzis, klausoties operas ārijas, tāpēc izdevis vairākus operas albumus un uzstājies kopā ar tādiem māksliniekiem kā Lučāno Pavaroti, Plasido Domingo un Hosē Karerass.

Pasaulē un Latvijā Al Bano ir vairāk zināms kā populārās mūzikas pārstāvis. Sākot karjeru ar spožu uzvaru Itālijas dziesmu konkursā «Disco per l'Estate», 1968. gadā mūziķis radīja savu pirmo lielāko hitu «Nel sole». Trīs mēnešu laikā tika izpārdoti vairāk nekā 600 000 «Nel Sole» kopiju, un vēlāk - vēl vairāki miljoni kopiju, kas vainagojās ar zelta diska apbalvojumu.

Īpašu ievērību izpelnījušies Al Bano un viņa sievas Romīnas Paueras dueti, piemēram, labi zināmais «Felicita». Kopā viņi dziedāja gandrīz 30 gadus, guva atzinību neskaitāmos konkursos un festivālos. 1996. gadā Al Bano jeb īstajā vārdā Albano Karrisi, atsāka savu solokarjeru un izdeva vairākus soloalbumus.

Atgādinām, ka Al Bano Rīgā viesojies vairākkārt. Pēdējais viņa koncerts notika pagājušogad Arēnā Rīga.

Koncerts sāksies plkst.19.30. Biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu