Kuldīgas «Live Fest» uzstāsies «Abbamania» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kuldīgas «Live Fest 2014», kas norisināsies 15. un 16. augustā, izziņo jaunu mākslinieku - slavenās grupas «ABBA» tribute* grupu «Abbamania», ziņo festivāla rīkotāji.

Grupa «Abbamania» tika izveidota 1998. gadā un šobrīd ir atzīta par autentiskāko Abba tribute* grupu visā pasaulē. Grupa, izpildot ABBAs zelta hitus, apbur skatītājus ar fantastisko līdzību ABBAi gan pēc izskata un kustībām, gan arī muzikālā noformējuma. Klausoties «Abbamania» uzstāšanos, grūti ir noticēt, ka tā ir tribute grupa, ne oriģinālā ABBA. «Abbamania» priecē klausītājus jau vairāk nekā 15 gadus.

Jau ziņots, ka savu dalību Kuldīgas festivālā ir apstiprinājusi britu grupa «Brotherhood of Man», kas popularitāti ieguva pēc 1976. gada uzvaras Eirovīzijā ar hitu «Save Your Kisses for Me». Festivālā uzstāsies arī grupa «Smokie», dziedātāja Suzija Kvatro (Suzi Quatro) un slavenās grupas «Queen» tribute* grupa «Killer Queen».

*tribute - atdarinātāji, attēlotāji.

livefest.lv

www.facebook.com/livefestlv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu