Populārs dizainers liek Agnesei Kleinai justies kā istabenei (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ēriks Gailis

Modes blogere Agnese Kleina, radio «Star FM» ētera balss Iveta Šnepa un žurnāliste Una Ulme ar prieku piekrita un ļāvās pasaulē populārā tērpu dizainera Bena de Lisi radošajām pārvērtībām. Dizainers ātri vien atrada katrai sievietei piemērotu apģērbu, lai izceltu kādu no viņām raksturīgajām iezīmēm.

Tērpu dizainers Bens de Lisi modes biznesā darbojas jau trīsdesmit gadus, dzīvo Londonā, kur ar panākumiem savos tērpu modeļos apvieno amerikāņiem raksturīgo konservatīvismu ar angļiem raksturīgo atvērtību.

Dizainers priecājas, ieraugot uz ielas vai lidmašīnā kādu sievieti, kura valkā viņa tērpus, viņš vēlas, lai šādu dāmu skaits palielinās, jo viņam ir ekstravaganta gaume, tāpēc dizaineram daudz jāpelna... tas, protams, tiek teikts kā joks.

Faktu, ka dizainers pelna gana daudz, pierāda kaut tas, ka 2002.gadā «Oskara» balvas pasniegšanu, Holivudā populārā aktrise Keita Vinsleta apmeklēja tieši šā dizainera tērpā.

Apciemojot Rīgu Bens de Lisi iesaistījās nelielā pārvērtību izaicinājumā un pārvērta gandrīz līdz nepazīšanai trīs sabiedrībā zināmas un mīlētas personas – žurnālisti Unu Ulmi, modes blogeri Agnesi Kleinu un radio dīdžeju Ivetu Šnepu.

Foto: Ēriks Gailis

Iveta Šnepa ikdienā nēsā sportiska stila apģērbu, kuru kombinē ar sievišķīgiem apģērba gabaliem vai aksesuāriem. Par spīti sportiskumam Iveta nekad sev neatsaka papēžu apavus.

No pārvērtībām radio dīdžejs gaida jaunas vēsmas un idejas. Sieviete cerēja, ka atradīs kleitu, kuru uzvelkot negribēsies to vairs vilkt nost.

No trijiem tērpiem izvēloties vienu, īsto Iveta komentēja, ka viņa ir pārsteigta, kā populārais dizainers pāris mirkļu laikā saprata, ka viņa ir roķīgas dabas sieviete, un eleganta kleitiņa ar mežģīņu rakstu izskatās labi, izceļ augumu un piedod roķīguma ievirzes.

Bens de Lisi par Ivetas izvēlēto tērpu saka, ka tas izskatās viņai piemērots un, uzvelkot ādas žaketi, viņa var kleitā doties uz rokmūzikas koncertu vai vizināties ar motociklu.

Foto: Ēriks Gailis

Una Ulme nespēj definēt savu ģērbšanās stilu, jo tas mainās, tāpat kā viņa, nepārtraukti, tāpēc Una savu stilu sauc vienā vārdā - par radošu. Žurnāliste no pārvērtībām cer sagaidīt un izmēģināt ko tādu, ko ikdienā nedara, ko tādu, kas atšķiras no tā, ko viņa velk ikdienā.

Pēc pārvērtībām Una komentē, ka jaunajā tērpā jūtas komfortabli un tas ir galvenais, jo parāda, ka apģērbs ir ar viņu. Una nekad nevelk bikses ar kurpēm, kurām ir zemie papēži, bet viņai patīk rezultāts.

Bens de Lisi par Unas jauno stilu saka, ka priecājas, redzot, cik viegli apģērbs nēsājas un cik lieliski izskatās aksesuāri, sarkanas kurpes un zaļa somiņa, ko parasti nekombinē kopā, bet šoreiz, viņaprāt, tas ir lielisks iznākums. Unai piestāv šāda veida stils, jo izceļ viņas radošumu un trakulību.

Foto: Ēriks Gailis

Agnese Kleina, raksturojot savu ikdienas stilu, teica, ka citi uzskata: ja ir kaut kas uz galvas, tad nav ērti. Agneses izpratnē īstās rotas rada ērtuma sajūtu. Kad viņa uzvelk apģērbu, uzliek aksesuārus un dienas laikā par tiem aizmirst, jo tie turas, netraucē un apģērbs neberž, tas viss ir viņai piemērots. Plusiņus, protams, vēl dod tāds apģērbs, kurš atļauj braukšanu ar velosipēdu.

No pārvērtībām Agnese gaidīja to, ka viņai atradīs piemērotu apģērbu, kādā doties uz studijām augstskolā.

Pēc pārvērtībām pirmais, ko Agnese publiski paziņoja, bija fakts, ka viņa jūtas kā istabene no dārgas viesnīcas. Beigu beigās kleita viņai patīk, jo ar to var uzkāpt uz velosipēda un kleita ir tik vienkārša, ka runājot cilvēki nevērtē tevi pēc stila, bet tevī ieklausās.

Bens de Lisi paziņo, ka jaunajā tērpā Agnese izskatās kā populārā Holivudas aktrise Kristīna Riči, ka sievietes tēls ir ļoti mainījies un, viņaprāt, reizēm ir vajadzīgi tādi brīži, lai atpūstos no sava stila.

Ikviena dāma izskatījās tik labi, ka dāvanā no dizainera saņēma tos apģērbu un aksesuāru komplektus, kurus izvēlējās pārvērtību procesā.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu